aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπόλικος χρόνος, καλό… Οκτώβριο επιστρέφει ο Γιάννου

Μπόλικος χρόνος, καλό… Οκτώβριο επιστρέφει ο Γιάννου

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ έχουν ολοκληρωθεί και η ΑΕΚ κατάφερε πανάξια να γράψει ιστορία και να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους. Πλέον, η ομάδα της Λάρνακας έχει μπροστά της 11 ημέρες να ηρεμήσει, να ξεκουραστεί από την προσπάθεια και να προετοιμαστεί για τη διπλή αρχή που την περιμένει. Στις 15 Σεπτεμβρίου θα αναμετρηθεί με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος», στο εναρκτήριο παιχνίδι της στο πρωτάθλημα για την 3η αγωνιστική (αναβλήθηκαν τα ματς με την Πάφος FC και τον Απόλλωνα) και στις 20 Σεπτεμβρίου θα φιλοξενήσει τη Ζυρίχη στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα, στα οποία ο στόχος θα είναι οι τρεις βαθμοί.

Ο Αντόνι Ιραόλα και οι συνεργάτες του παρακολούθησαν τον προψεσινό αγώνα των ερυθρόλευκων της Αμμοχώστου στο «Τάσος Μάρκου» με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου (5-3) και πήραν την πρώτη γεύση. Πρόκειται για αντίπαλο που τα τελευταία χρόνια δυσκολεύει την ΑΕΚ, η οποία δεν θέλει να αρχίσει το νέο πρωτάθλημα με γκέλα. Έπειτα, για να ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση στους «32» του δεύτερου τη τάξει ποδοσφαιρικού ευρωπαϊκού θεσμού, είναι σημαντικό στον πρώτο αγώνα με την ελβετική ομάδα να πάρει τη νίκη, που θα της δώσει άλλο αέρα ενόψει και της συνέχειας.

Εν τω μεταξύ, θυμίζουμε ότι στα πρώτα πέντε παιχνίδια των εγχώριων διοργανώσεων δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Απόστολος Γιάννου, ο οποίος κουβαλά τιμωρία από τον τελικό του κυπέλλου μετά την αποβολή του. Έτσι θα χάσει τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος και το ματς του Σούπερ Καπ με τον ΑΠΟΕΛ. Βέβαια, υπάρχει ο Τολεμές, ο οποίος ανεβαίνει και σύντομα θα είναι έτοιμος για 90λεπτο.

Χθες η ομάδα της Λάρνακας επέστρεψε στις προπονήσεις. Απουσιάζουν λόγω διεθνών υποχρεώσεων οι Ιβάν Τρισκόφσκι (Σκόπια), Απόστολος Γιάννου (Αυστραλία) και Ονησίφορος Ρουσιάς. Από εκεί και πέρα, ο Ιωάννου ακόμη δεν προπονείται σε φουλ ρυθμό, αλλά εκτιμάται ότι ώς την αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα θα είναι έτοιμος. Όσον αφορά στα εισιτήρια των ευρωπαϊκών αγώνων, εντός της εβδομάδας θα ανακοινώσει τις τιμές τους η διοίκηση των Λαρνακέων. Θα βγουν και πακέτα τα οποία θα είναι πιο ελκυστικά για τον κόσμο και πιο οικονομικά για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν και τα τρία εντός έδρας παιχνίδια και που δεν αναμένεται να είναι λίγοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ