aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπόατενγκ: «Θα ερχόμουν τρέχοντας στην Μπαρτσελόνα, κορυφαίος ο Μέσι»

Μπόατενγκ: «Θα ερχόμουν τρέχοντας στην Μπαρτσελόνα, κορυφαίος ο Μέσι»

Η ευτυχία στο πρόσωπο του Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ για τη μετακίνησή του στην Μπαρτσελόνα ήταν πασιφανής κατά την παρουσίασή του.

«Θέλω να απολαύω τη θητεία μου στην Μπαρτσελόνα και να κερδίσω τα πάντα. Είμαι ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία στην καριέρα μου. Όταν μου είπαν για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα ήμουν τόσο ενθουσιασμένος, που έλεγα στους συμπαίκτες μου στη Σασουόλο ότι δεν θα χρειαστώ αεροπλάνο, αλλά μπορώ να πάω εκεί και τρέχοντας. Είναι τιμή και όνειρο για μένα να παίξω σε αυτή την ομάδα. Μακάρι να υπογράψω στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι», τόνισε ο Γκανέζος άσος. 

«Δεν είναι ανάγκη να είμαι βασικός. Υπάρχουν πολλοί εξαιρετικοί παίκτες στην ομάδα, εγώ έρχομαι για να βοηθήσω και να προσφέρω την εμπειρία μου», πρόσθεσε, ενώ αναφερόμενος στο ότι προορίζεται ως αναπληρωματικός σέντερ φορ, είπε: «Είμαι σχεδόν 32 ετών και η θέση ‘9’ μού ταιριάζει απόλυτα πλέον. Νιώθω άνετα σε αυτή. Είμαι έτοιμος να προσφέρω άμεσα, αν ο προπονητής μού πει, μπορώ να παίξω και αύριο».

Τέλος, όταν του επισημάνθηκε πως στο παρελθόν είχε αποθεώσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, το νέο απόκτημα της «Μπάρτσα» είπε: «Για μένα ο Μέσι είναι ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου. Όχι μόνο σε αυτόν τον κόσμο, αλλά σε όλους τους κόσμου. Και το έχει δείξει τα τελευταία δέκα χρόνια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ