aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπλέξιμο με την αγοραπωλησία της Μίλαν...

Μπλέξιμο με την αγοραπωλησία της Μίλαν…

Διαφορετικά σενάρια αρχίζουν και κάνουν την εμφάνισή τους αναφορικά με τη νέα αναβολή στην ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας της Μίλαν. Οι ευθύνες των Κινέζων και το ρίσκο που ενδέχεται να πάρει ο Μπερλουσκόνι.

Από τον Δεκέμβρη στις αρχές Μαρτίου και τώρα στα τέλη του μήνα και… βλέπουμε. Η υπόθεση της αγοραπωλησίας της Μίλαν έχει «κουράσει» και έχει ταλαιπωρήσει πολύ τις εμπλεκόμενες πλευρές, με τον κόσμο της ομάδας να περιμένει εναγωνίως την κατάληξη, αλλά να μην είναι τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα.

Η τελευταία αναβολή, που μετέφερε την ολοκλήρωση του deal από την 3η Μαρτίου στα τέλη του μήνα, φέρεται να έχει να κάνει με την ανάγκη των Κινέζων επιχειρηματιών να βρουν άλλα 100 εκατ.ευρώ προκειμένου να μπορέσουν ν’ αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών των «ροσονέρι».

Σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», όμως, ενδεχομένως το μεγάλο αφεντικό της Μίλαν ν’ αναζητήσει νέους ενδιαφερόμενους αγοραστές αν δεν δει… προκοπή με την κινεζική εταιρεία Sino-Europe Sports.

Σε αυτό το σενάριο, όμως, θα πρέπει να πάρει το ρίσκο και να μπει σε δικαστική διαμάχη από τη στιγμή που έχει ήδη λάβει 200 εκατ.ευρώ από τους Κινέζους ως εγγύηση, με την πλευρά των Κινέζων να ισχυρίζεται πως οποιαδήποτε καθυστέρηση στην πληρωμή του ποσού έχει αιτία ορισμένα γραφειοκρατικά ζητήματα στη χώρα της Άπω Ανατολής…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ