aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπίσκαν: «Απολογούμαι στην Ανόρθωση, δεν χρειάζεται δικαστήριο»

Μπίσκαν: «Απολογούμαι στην Ανόρθωση, δεν χρειάζεται δικαστήριο»

Ο Ίγκορ Μπίσκαν είναι με κάθε επισημότητα ο νέος τεχνικός της Ριέκα. Ο Κροάτης κόουτς παρουσιάστηκε από τη νέα του ομάδα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο «ναυάγιο» με την Ανόρθωση.

Αναλυτικά: «Είναι αλήθεια ότι υπόγραψα προσύμφωνο με την ομάδα της Ανόρθωσης, αλλά η ζωή σε φέρνει αντιμέτωπο με διάφορες καταστάσεις και δεν σου αφήνει περιθώριο. Πρέπει να απολογηθώ στους ανθρώπους του συλλόγου. Ήμουν έξω από το χώρο του επαγγέλματος και έπρεπε να αρχίσω δουλειά. Συμφωνήσαμε σε όλα με τους Κύπριους αλλά στο ποδόσφαιρο τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα. Με κάλεσαν από την Ριέκα και το διέκοψα, θεώρησα ότι η Ριέκα είναι μεγαλύτερη προοπτική και πιο αποδεκτή για την οικογένεια μου».

Ο Μπίσκαν ρωτήθηκε αν το θέμα με την Ανόρθωση θα λυθεί στο δικαστήριο και απάντησε: «Δεν ξέρω, αν θα συμβεί, οι άνθρωποι που είναι εκεί θα πρέπει να διαπραγματευτούν. Πιστεύω, ότι δεν θα χρειαστεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ