aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπίσεσβαρ: «Εξαιρετικές εντυπώσεις, ο τρόπος προσέγγισης ήταν επαγγελματικός»

Μπίσεσβαρ: «Εξαιρετικές εντυπώσεις, ο τρόπος προσέγγισης ήταν επαγγελματικός»

Xαρούμενος που ανήκει στην ομάδα του Απόλλωνα δήλωσε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της λεμεσιανής ομάδας. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός ανέφερε ότι ο τρόπος που τον προσέγγισαν οι άνθρωποι των γαλάζιων φάνηκε επαγγελματικός και υποσχέθηκε να κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Λεμεσό και ήρθα για να βοηθήσω τον Απόλλωνα να πετύχει τους στόχους του.

Η αλήθεια είναι ότι οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι εξαιρετικές.

Όταν με προσέγγισαν οι άνθρωποι της ομάδας, μου παρουσίασαν φωτογραφικό υλικό από το προπονητικό κέντρο, μου φάνηκε αρχικά πιο μικρό αλλά στην πραγματικότητα είναι εντυπωσιακό.

Ο τρόπος προσέγγισης ήταν πολύ επαγγελματικός, προσπαθούν να καλλιεργήσουν οικογενειακό κλίμα και σεβασμό. O πρόεδρος, το προσωπικό και οι οπαδοί είναι πολύ κοντά στην ομάδα και αυτό μου αρέσει.

Παρακολούθησα στιγμιότυπα της ομάδας από προηγούμενους αγώνες και θεωρώ ότι δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση. Θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ήδη η ομάδα έχει κάνει καλή δουλειά αλλιώς δεν θα ήταν στην πρώτη θέση. Είμαι εδώ για να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ και εύχομαι να τα καταφέρουμε.

Σχεδόν σε όλη μου την καριέρα αγωνιζόμουν με τον αριθμό 21. Σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε είχα αυτόν τον αριθμό και αισθάνομαι περισσότερο ασφαλής με το να αγωνίζομαι με τον συγκεκριμένο αριθμό στην πλάτη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ