aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαBINTEO: Προπονητής χαστούκιζε τους παίκτες στα αποδυτήρια

BINTEO: Προπονητής χαστούκιζε τους παίκτες στα αποδυτήρια

Ένα απίστευτο video κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πρόκειται για περιστατικό που σημειώθηκε τη σεζόν 2016-2017 και αφορά την ερασιτεχνική ομάδα Kayseri Meysuspor Κ19, η οποία έχανε στο ημίχρονο με 3-1.

Ο τότε προπονητής Χαλίτ Κουρτ θέλοντας να εκφράσει την οργή του προς τους παίκτες για την εικόνα τους, τους χαστούκιζε έναν- έναν. Το video τράβηξε μέλος της ομάδας, το οποίο πλέον δεν υπάρχει σε αυτή.

Ο ίδιος ο προπονητής μίλησε στη Sabah για το video που έχει γίνει viral και εξήγησε γιατί ενήργησε έτσι: “Έπρεπε με κάποιο τρόπο να παρέμβω και έτσι έκανα αυτό. Κερδίσαμε τελικά 5-3. Στα 25 χρόνια καριέρας, στόχος μου ήταν πάντα το οικογενειακό περιβάλλον. Έτσι ήταν κι εκεί. Οι παίκτες μου με υποστηρίζουν”.

Πάντως η τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου έχει ξεκινήσει έρευνα για τον Χαλίτ Κουρτ, ο οποίος και σήμερα είναι προπονητής σε ερασιτεχνική ομάδα.

Δείτε το video:


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ