aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαBINTEO: Ο σοκαριστικός τραυματισμός του νέου αποκτήματος της ΑΕΚ

BINTEO: Ο σοκαριστικός τραυματισμός του νέου αποκτήματος της ΑΕΚ

Την απόκτηση του Ιβοριανού ακραίου επιθετικού, Ζαν-Λουκ Ασούμπρε ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται από την ηλικία των 19 ετών στην Ταραγόνα, με την οποία μέτρησε 111 συμμετοχές και 11 γκολ.

Τη σεζόν 2015/16 το νέο απόκτημα της ΑΕΚ υπέστη σοκαριστικό τραυματισμό σε εκτός έδρας παιχνίδι της Ταραγόνα με την Αλμερία. Έπειτα από εναέρια μονομαχία με αντίπαλο ποδοσφαιριστή «προσγειώθηκε» άτσαλα στο έδαφος με το κεφάλι. Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί προσπάθησε να συνεχίσει, εντούτοις δεν είχε τον έλεγχο των άκρων του. Συμπαίκτης του το αντιλήφθηκε άμεσα και έτρεξε προς το μέρος του κρατώντας τον ανίκητο έως ότου φτάσουν τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων.

Ο Ασούμπρε μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις του και ακολούθως διαπιστώθηκε ότι υπέστη ελαφριάς μορφής διάσειση. Το γήπεδο της Αλμερίας «πάγωσε» και όπως διηγούνται τα ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης όλοι φοβήθηκαν για τα χειρότερα, καθώς μία βδομάδα προηγουμένως ο Καμερουνέζος Πατρίκ Εκένγκ της Ντιναμό Βουκουρεστίου είχε πεθάνει από καρδιακή προσβολή, μία είδηση που σόκαρε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ