aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπήκε ήδη στις καρδιές τους!

Μπήκε ήδη στις καρδιές τους!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O Αντρέ Σκέμπρι μπήκε δυνατά στις καρδιές των φίλων του Απόλλωνα, οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπό του τον επιθετικό που θα… τσακίσει τις αντίπαλες άμυνες. Για τους γνωστούς λόγους αποχώρησε ο Γκιέ Γκιέ, όμως ο Μαλτέζος είναι εδώ για να γράψει το πιο σημαντικό κομμάτι της ποδοσφαιρικής του καριέρας, καθώς θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Άρχισε την καριέρα του από τη Χιμπερνιανς, πήγε στην Άιντραχτ, την Καρλ Τσάις Ιένα, τη Φερεντσβάρος, τον Πανιώνιο και την Ομόνοια, αλλά τόσο καλό ξεκίνημα, όπως αυτό στον Απόλλωνα, δεν το έχει κάνει πουθενά. Έφθασε ήδη τα πέντε γκολ (1 στο σούπερ Καπ και τέσσερα στην Ευρώπη) και όλα δείχνουν πως ο Μαλτέζος γκολτζής αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό θα φτάσει σε υψηλό αριθμό τερμάτων.

Το ρεκόρ του σε παιχνίδια πρωταθλήματος είναι 17 γκολ την περίοδο 2013-14 με τη φανέλα της Ομόνοιας. Αν φτάσει κοντά σε αυτό το νούμερο θα είναι επιτυχία, πολύ περισσότερο αν το ξεπεράσει και κάνει νέα επίδοση καριέρας. Το προηγούμενο ρεκόρ του ήταν με τη Φερεντσβάρος, με την οποίαν σκόραρε 16 φορές τη σεζόν 2010-11.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ