aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Μπηχτή» Αυγουστή για τα στημένα: «Ήθελα πολύ να τον τιμωρήσω…»

«Μπηχτή» Αυγουστή για τα στημένα: «Ήθελα πολύ να τον τιμωρήσω…»

Φανερά συγκινημένος ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, μετά την πρόκριση της ομάδας του επί της Σάμροκ Ρόβερς, ματς το οποίο οδηγήθηκε στην παράταση. Ο Κύπριος κόουτς έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του και τόνισε πως βλέπουν από απόψε το επόμενο ματς του γ’ προκριματικού γύρου στο Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά: «Καλησπέρα. Σίγουρα ότι πω για το ματς είναι λίγο για τους παίκτες. Έδειξαν σήμερα πόσο ήθελαν το παιχνίδι, πόσο πολύ ήξεραν τι θα κάνουν, μου χάρισαν το 30ο παιχνίδι με επιτυχία. Τους ευχαριστώ όλους, όσους έπαιξαν αλλά και όσους βρίσκονταν στον πάγκο. Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Από σήμερα σκαφτόμαστε τον επόμενο αντίπαλο. Γνωρίζουμε πως όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, ξέρουμε πως θα είμαστε ακόμη καλύτεροι. Πιστεύω πως ο Απόλλωνας έδειξε πως έχει βάθος και ποιότητα. Παίξαμε δύο παιχνίδια και χρησιμοποίησα 19 παίκτες. μόνο αυτό δείχνει πως υπολογίζω σε όλους και τους υπολογίζω όλους. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ευχαριστώ όλους όσους ήρθαν σήμερα και μας στήριξαν. Πρέπει να βρεθεί μια λύση, κουράστηκα να το λέω. Όλες οι ομάδες έχουν θέματα, δεν ξέρω τι λύση θα βρεθεί, δεν είμαι ο αρμόδιος. Να απολαύσει ο κόσμος την πρόκριση».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήταν δύσκολα τα πράγματα. Δεν ήταν μόνο η κόκκινη, ο αντίπαλος έβαλε ένα εξαιρετικό γκολ. Είναι και θέμα ψυχολογίας. Οι τρεις αλλαγές έδωσαν πολλά στον αγωνιστικό χώρο, κι αυτοί και όλοι. Ο Σαρδινέρο σκόραρε, ανάγκασε τον αντίπαλο να πάρει κόκκινη, ο Σάλαϊ σκόραρε. Ήθελα πολύ να τιμωρήσω τον αντίπαλο προπονητή με το να πετύχω άλλο ένα γκολ από στημένη φάση, αλλά δεν τα κατάφερα».

Στο τέλος, κατέληξε: «Αυτό το αποτέλεσμα να δώσει δυναμική. Δεν θα πάμε πίσω, θα σταθούμε στη φετινή σεζόν. Ακόμη είμαστε σε στάδιο ευρωπαϊκό παιχνιδιών και οι αντίπαλοι έχουν παιχνίδια στα πόδια τους. Καταφέραμε να σκοράρουμε, να πετύχουμε ευκαιρίες και αυτό θα μας βοηθήσει στη συνέχεια».

Για την Αούστρια Βιέννης: «Είναι μια ομάδα που έχει θετικά και αρνητικά. Θα προσπαθήσουμε. Κάποιος θα παρακολουθήσει τον αντίπαλο το Σάββατο. Θα αναλύσουμε τον αντίπαλο, θα δώσουμε στους παίκτες τις κατάλληλες πληροφορίες γιατί όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Αν νομίζετε πως δεν δουλέψαμε στα στημένα, δουλέψαμε πάρα πολύ. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε, αλλά είδαμε πως οι νέοι παίκτες δίνουν λύσεις και ποιότητα. Αυτό αξίζει συγχαρητήρια στον τεχνικό διευθυντή, κάτσαμε και είδαμε τι χρειάζεται η ομάδα».

Για την αποβολή του Παπουλή: «Δεν τιμωρήθηκαν αντίπαλοι με τον ίδιο τρόπο. Δεν είναι σωστό να βγαίνει προς τα έξω αν θα τιμωρήσεις ένα ποδοσφαιριστής, αυτά είναι θέματα εκ των έσω. Μπορεί για 90 λεπτά να είναι ήρεμος και σε μια στιγμή όχι. Αυτός είναι ο Σατσέτι 33 χρόνια.

Για τον Ενσούε: «Είναι σε καλό δρόμο, μπήκε στην ομάδα. Δεν είναι 100% αλλά σίγουρα θα μας δώσει λύσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ