aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Μπηχτές» Πράνιτς στην διοίκηση της Ανόρθωσης

«Μπηχτές» Πράνιτς στην διοίκηση της Ανόρθωσης

Άστραψε και βρόντηξε ο Ντάνιελ Πράνιτς ο οποίος παραχώρησε δηλώσει στο «Goal». Ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης ξέσπασε και αποκάλυψε πως η διοίκηση δεν βρίσκεται κοντά στην ομάδα, ενώ τόνισε πως οι παίκτες είναι απλήρωτοι. Τέλος, ανέφερε μεταξύ άλλων πως θα αποχωρήσει από την ομάδα της Αμμοχώστου τον ερχόμενο Μάιο, όταν δηλαδή θα ολοκληρωθεί η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος.

Τα σχετικά αποσπάσματα…

Ανέφερες όμως ότι κανείς δεν σας στηρίζει. Και ότι μόνο οι παίκτες είναι πραγματικά κοντά στην ομάδα…

«Ναι, μόνο οι ποδοσφαιριστές».

Η διοίκηση;

«Κοιτάξτε… (το σκέφτεται λίγο). Να μιλήσουμε με ειλικρίνεια. Πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές αυτή την σεζόν είναι μόνοι τους και προσπαθούμε να κάνουμε πραγματικά το καλύτερο γι’ αυτό τον σύλλογο. Επίσης, κάποιοι άλλοι άνθρωποι πρέπει να ξυπνήσουν και να κάνουν τη δουλειά τους, διότι δεν είναι δυνατό να είμαστε σε αυτή την κατάσταση. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει την επόμενη μέρα… Δεν ξέρω ποιος ευθύνεται. Δεν είναι καθόλου εύκολο για τον τερματοφύλακα μας, τον Ουζόχο, και την καριέρα του. Ήρθε εδώ και δεν ξέρει τι συμβαίνει, δεν ξέρει τίποτα! Απλά προπονείται και δεν μπορεί να παίξει στα παιχνίδια».

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» Πράνιτς στο «Goal»: «Είμαστε απλήρωτοι, ήρθε η ώρα να φύγω»!

Πόσο καιρό είστε απλήρωτοι; Δύο – τρεις μήνες;

«Κάτι τέτοιο, ναι, δύο – τρεις μήνες είμαστε απλήρωτοι. Δεν είναι εύκολη κατάσταση. Αν είμαστε επαγγελματίες δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αυτού του είδους τις καταστάσεις και γι’ αυτό το λέω. Για τους παίκτες είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό σε κάθε παιχνίδι. Δίνουμε και την καρδιά μας γι’ αυτή την ομάδα, δίνουμε την καρδιά μας γι’ αυτή τη φανέλα και ελπίζω ότι κάποιοι θα μας βοηθήσουν. Δεν ξέρω… Τους οπαδούς μας δεν τους βλέπω, δεν είναι εδώ, εδώ και ένα χρόνο. Τσακώνονται δεν ξέρω με ποιον. Αν αγαπάς την ομάδα, το θέμα της ταυτοποίησης δεν είναι πρόβλημα πιστεύω. Δεν καταλαβαίνω αυτά τα πράγματα. Δίνουμε την καρδιά μας σε κάθε παιχνίδι, αλλά δεν είναι εύκολο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ