aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπιανκονέρο ο Μπενάτια

Μπιανκονέρο ο Μπενάτια

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε την απόκτηση του Μεχντί Μπενάτια με δανεισμό και οψιόν αγοράς, με το συνολικό ποσό να φτάνει στα 20 εκατ. ευρώ.

Ο Μαροκινός κεντρικός αμυντικός πέρασε την Πέμπτη τις ιατρικές εξετάσεις στο J-Medical και μία μέρα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση. Σε αυτή, οι Μπιανκονέρι διευκρινίζουν τους όρους της συμφωνίας με την Μπάγερν Μονάχου, οι οποίοι είναι οι εξής…

Ο Μπενάτια θα αγωνιστεί φέτος ως δανεικός στη Γιούβε για 3 εκατ. ευρώ και οι Τορινέζοι κατάφεραν να βάλουν οψιόν αγοράς του -και όχι ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς- για άλλα 17 εκατ. ευρώ. Η Γιούβε, αν θέλει να αγοράσει τον Μπενάτια, θα πρέπει να ενημερώσει επισήμως τους Βαυαρούς ως τις 30 Μαΐου 2017 και τα 17 εκατ. ευρώ, σε μια τέτοια περίπτωση, θα πληρωθούν σε δύο δόσεις.

Σε ό,τι αφορά το συμβόλαιο του πρώην αμυντικού των Ρόμα και Ουντινέζε, θα είναι διάρκειας τεσσάρων ετών (προφανώς θα τεθεί σε ισχύ αν τον αγοράσει η Γιουβέντους) και οι ετήσιες απολαβές του στα 2,9 εκατ. ευρώ, που μπορούν να γίνουν 3,2 με τα μπόνους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ