aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπεσάτ και επίσημα στην Ανόρθωση

Μπεσάτ και επίσημα στην Ανόρθωση

Και με βούλα παίκτης της Ανόρθωσης είναι ο Βανσάν Μπεσάτ, ο οποίος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως ανακοινώθηκε η απόκτησή του.

«Η Ανόρθωση Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Γάλλο αμυντικό, Βανσάν Μπεσάτ. Πρόκειται για 32χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός αμυντικός, ενώ έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί και ως ακραίος επιθετικός. Ο Μπεσάτ άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στη Μετς, για να αγωνιστεί στη συνέχεια στις επίσης γαλλικές Μπουλόν, Ναντ και Καέν. Η Ανόρθωση αποτελεί την πρώτη ομάδα που θα αγωνιστεί ο 32χρονος αμυντικός μακριά από τη χώρα του. Καλωσορίζουμε τον Βανσάν Μπεσάτ στην ομάδα μας και του ευχόμαστε μια λαμπρή παρουσία με τα χρώματα της “Μεγάλης Κυρίας”», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Έτσι, με αυτό τον τρόπο μπαίνει επιτέλους τέλος στην προσπάθεια εξεύρεσης αριστερού μπακ που να έχει τα εχέγγυα να βοηθήσει και να αποτελέσει βασική μονάδα. Ο Μπεσάτ με πολυετή πείρα στη Λιγκ 1 (Α’ Κατηγορία της Γαλλίας) φαντάζει αξιόλογη και αξιόπιστη επιλογή.

Η «Μεγάλη Κυρία» ζήτησε την μπλε κάρτα του Μπεσάτ και αν έρθει έγκαιρα θα προλάβει να τον εγγράψει για να δικαιούται να συμμετάσχει στο ματς με την Πάφος FC, που θα διεξαχθεί αύριο στο «Στέλιος Κυριακίδης» για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σε διαφορετική περίπτωση, θα πάρει το βάπτισμα του πυρός σε αποστολή και πιθανότητα παιχνίδι της νέας του ομάδας, στο εντός έδρας ματς με την ΑΕΛ που ακολουθεί μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ