aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπενζεμά λαμπρός οδηγεί τη Ρεάλ στην κορυφή

Μπενζεμά λαμπρός οδηγεί τη Ρεάλ στην κορυφή

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε, έστω και δύσκολα, την Μπιλμπάο των δέκα παικτών στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο» στο ματς που «άνοιξε» τη 19η αγωνιστική της Primera Division και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τους Ατλέτικο Μαδρίτης και Σοσιεδάδ, αφήνοντας τους Βάσκους στη μέση της βαθμολογίας.

Οι «μερένχες» μπήκαν πιο δυνατά και πίεσαν χωρίς να δημιουργήσουν τη μεγάλη ευκαιρία στην εστία του Σιμόν, πλην των δύο φάσεων με Κρόος και Μπενζεμά και χωρίς να απειληθούν από τις αντεπιθέσεις των Βάσκων. Τελικά, στο 45’+2’ ο Κρόος με το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0. Ενδιάμεσα, η αποβολή στο 14’ του Ραούλ Γκαρθία με δεύτερη κίτρινη κάρτα βοήθησε τους «μερένχες».

Στην επανάληψη, έπεσε ο ρυθμός, με τους παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν να αιφνιδιάζονται στο 54΄με τη διπλή προσπάθεια του Κάπα μέσα στην περιοχή, που έκανε το 1-1 για την Μπιλμπάο. Η Ρεάλ πίεσε, όμως δεν κατάφερε να βρει τους διαδρόμους στην αντίπαλη περιοχή, μέχρι η σέντρα του Βάσκεθ μέσα στην αντίπαλη περιοχή να βρει τον Μπενζεμά, που με δυνατή κεφαλιά έκανε το 2-1 στο 74’. Η Μπιλμπάο απείλησε στα τελευταία λεπτά, η Ρεάλ έπαιζε με αντεπιθέσεις και, αφού στο 93’ο Κουρτουά έκανε σπουδαία επέμβαση, ο Μπενζεμά στην αντεπίθεση με πλασέ έκανε το 3-1.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ