aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπενζεμά: «Έχασα κάθε σεβασμό για τον Μουρίνιο»

Μπενζεμά: «Έχασα κάθε σεβασμό για τον Μουρίνιο»

Ντοκιμαντέρ με τη ζωή του Καρίμ Μπενζεμά δημοσίευσε την Κυριακή (12/11) το γαλλικό κανάλι Canal+ France, στο οποίο μίλησε και ο ίδιος ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης και αποκάλυψε πολλά πράγματα για τη μέχρι τώρα καριέρα του, μεταξύ άλλων και την κόντρα που είχε με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Γάλλος επιθετικός αποκάλυψε ότι στην αρχή η σχέση του με τον πρώην τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αρκετά καλή, ωστόσο έπειτα από μια δημόσια τοποθέτηση του έμπειρου προπονητή για τον ίδιο, τον έκανε να χάσει κάθε σεβασμό προς αυτόν.

Συγκεκριμένα, το 2011 ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε πει στο περιθώριο μιας συνέντευξης Τύπου για τον Καρίμ Μπενζεμά: «Αν δεν μπορώ να κυνηγήσω με ένα σκύλο, θα κυνηγήσω με μια γάτα. Με τον σκύλο κυνηγάς περισσότερο και καλύτερα. Αλλά αν δεν έχεις σκύλο και έχεις γάτα, κυνηγάς με τη γάτα».

Με αφορμή αυτή την τοποθέτηση ο Μπενζεμά, είπε: «Πάντα είχαμε καλή σχέση, αλλά από αυτό το σκηνικό και μετά δεν ήταν όλα καλά. Είχα την εντύπωση ότι όλο αυτό τον έκανε να γελάσει. Αν και ήταν ένας κάποιος που σεβόμουν, έπειτα από λίγο, άρχισα να χάνω τον σεβασμό μου για αυτόν. Του μίλησα για περίπου μία ώρα. Είμαι ποδοσφαιριστής, είσαι ο προπονητής μου, σε σέβομαι, να με σέβεσαι και εσύ. Από τότε δεν υπήρχαν πια γάτες, ούτε σκύλοι, ούτε τίποτα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ