aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπέιλ: «Πλέον αδιαφορώ για τις αποδοκιμασίες στο Μπερναμπέου»

Μπέιλ: «Πλέον αδιαφορώ για τις αποδοκιμασίες στο Μπερναμπέου»

Η σχέση Μπέιλ – Ρεάλ Μαδρίτης μόνο ομαλή δεν μπορεί να πει κανείς ότι έχει υπάρξει. Ως εκ τούτου, ο Ουαλός ποτέ δεν υπήρξε από τα αγαπημένα παιδιά των οπαδών της «Βασίλισσας», αλλά αντίθετα έχει ακούσει ουκ ολίγες φορές τις αποδοκιμασίες των Μαδριλένων οπαδών.

Όπως αποκάλυψε σε συνέντετυξή του στο BT Sport, όσο κι αν σοκαρίστηκε στην αρχή με τις πρώτες αποδοκιμασίες του απαιτητικού κοινού του «Μπερναμπέου», πλέον έχει καταφέρει να τις διαχειρίζεται πλήρως, σε σημείο μάλιστα να αδιαφορεί.

«Με όλο τον σεβασμό στον κόσμο της Ρεάλ, το “Μπερναμπέου” είναι το καλύτερο μέρος για να στοχοποιηθείς από τους οπαδούς όταν δεν είσαι στο επίπεδο που περιμένουν να σε δουν. Την πρώτη φορά που συνέβη, είχα σοκαριστεί. Δεν ήξερα πως να συμβιβαστώ με αυτό. Αλλά όσο μεγάλωνα, συνέβη άλλες δυο – τρεις φορές και κατάλαβα πώς να το διαχειρίζομαι. Τώρα πλέον αδιαφορώ και το αφήνω», είπε ο 30χρονος.

Τα λεγόμενά του επιβεβαιώνονται πλήρως κι από ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, το οποίο δείχνει τον Ουαλό να γελάει με τις εις βάρος του αποδοκιμασίες τη στιγμή που σηκώνεται για ζέσταμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ