aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπέιλ: «Δεν παίρνω συμβουλές από τον Ρονάλντο για τα φάουλ»

Μπέιλ: «Δεν παίρνω συμβουλές από τον Ρονάλντο για τα φάουλ»

Δύο γκολ έχει σημειώσει στο Euro ο επιθετικός της Ουαλίας και πέτυχε και τα δύο με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Την ίδια ώρα ο συμπαίκτης του στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να βρει δίχτυα ούτε με φάουλ, ούτε με πέναλτι, ούτε με κανέναν άλλο τρόπο.

Ο Μπέιλ τόνισε ότι εκτελεί τα φάουλ διαφορετικά από τον Ρονάλντο, ενώ σε ερώτηση για το αν παίρνει συμβουλές επί του θέματος από τον Πορτογάλο η απάντηση ήταν κατηγορηματικά αρνητική.

«Κάνουμε μαζί προπόνηση, αλλά σε διαφορετικές πλευρές. Εξαρτάται πάντα από το πού είμαι μέσα στο γήπεδο. Όσο για τα φάουλ, χτυπάω την μπάλα λίγο διαφορετικά σε σχέση με το πόσο κοντά είμαι. Όλοι προσπαθούμε να τα εκτελέσουμε και μετά προσευχόμαστε να τη στείλουμε στα δίχτυα» ήταν τα λόγια του Μπέιλ, ο οποίος συμπλήρωσε:«Ακόμα και τώρα μένω 10-15 λεπτά μετά την προπόνηση για να εκτελέσω φάουλ. Είναι κάτι που το εξασκείς συνέχεια. Είναι μια ρουτίνα, επίσης, και έχω συνηθίσει σε αυτήν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ