aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπάσιμο Απόλλωνα για Ντιγκινί, θέλει χρήματα ο Άρης

Μπάσιμο Απόλλωνα για Ντιγκινί, θέλει χρήματα ο Άρης

«Δίχτυα» στην ελλαδική αγορά φαίνεται πως έριξε ο Απόλλωνας για ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής τον Ιανουάριο. Μετά τον Μαρτίν Τόνσο του Άρη, άλλος ένας ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων» βρίσκεται στο «στόχαστρο» των «γαλάζιων».

Πρόκειται για τον Νικολά Ντιγκινί, τον 31χρονο επιθετικό, ο οποίος πρόσφατα απέρριψε πρόταση του Άρη για επέκταση του συμβολαίου του και στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν είναι αρνητικοί για παραχώρησή του σε περίπτωση που δεχθούν πρόταση με καλά οικονομικά ανταλλάγματα.

Μάλιστα, η απόκτηση του Φιορίν Ντουρμισάι από τον Ολυμπιακό Πειραιώς αυξάνει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες παραχώρησης του Ντιγκινί από τον Άρη. Το ενδιαφέρον του Απόλλωνα για τον Ντιγκινί αποκάλυψε η ιστοσελίδα 24sports.com.cy, πληροφορίες που ενισχύθηκαν στη συνέχεια από ελλαδικά ΜΜΕ. Η ιστοσελίδα gazzetta.gr σημειώνει πως ο Πέτρος Κονναφής (σ.σ. αναγράφεται λανθασμένα ως τεχνικός διευθυντής, αλλά μάλλον ενεργεί ως εκπρόσωπος του Απόλλωνα) ζήτησε να αποκτηθεί ο Γάλλος με τη μορφή δανεισμού, κάτι που απέρριψε η πλευρά του Άρη.

Διαβάστε επίσης: 11ος ο Μπεργκ, 16ος ο Ινγκεμπρίγκτσεν, ψηλότερα όλων ο Αυγουστή

Το ενδιαφέρον των «γαλάζιων» της Λεμεσού για τον Ντιγκινί φαίνεται πως είναι υπαρκτό και εφόσον υπάρξει πρόσφορο έδαφος ως προς το ποσό της μετεγγραφής τότε ο ποδοσφαιριστής θα ρίξει «άγκυρα» στη Λεμεσό. Ο Ντιγκινί έχει τις προδιαγραφές που ψάχνει ο Σωφρόνης  Αυγουστή, αφού μπορεί να αγωνιστεί ως επιθετικός κορυφής, πίσω από τον επιθετικό και στα «φτερά» της επίθεσης.

Ο Ντιγκινί ανήκει στον Άρη από το Καλοκαίρι του 2018 και μέτρησε 11 γκολ σε 42 εμφανίσεις. Προηγουμένως θήτευσε για δύο αγωνιστικές περιόδους στον Ατρόμητο (38 συμμετοχές, 13 γκολ). Πρωτοήρθε στην Ελλάδα το 2014 και έπαιξε δύο σεζόν στον Πανθρακικό (55 εμφανίσεις, 8 γκολ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ