aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαBασικός ο Γιούστε και τριάδα στην άμυνα, με τέσσερις γνώριμους ο ΟΦΗ

Bασικός ο Γιούστε και τριάδα στην άμυνα, με τέσσερις γνώριμους ο ΟΦΗ

Με τον Έκτορ Γιούστε στο αρχικό σχήμα παρατάσσει τον Απόλλωνα ο Σωφρόνης Αυγουστή στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι γαλάζιοι της Λεμεσού θα παραταχθούν σε σχηματισμό 3-4-3. Στην εστία ο Δημήτρης Δημητρίου, με τους Γιούστε, Ρομπέρζ και Σάλαϊ στην άμυνα. Σε ρόλο μπακ-χαφ οι Πέδρο (δεξιά) και Αγκίρε (αριστερά) με τους Σατσέτι και Ντένιτς ανασταλτικούς μέσους. Ματέι, Ντιγκινί και Νταμπό θα συνθέσουν την επιθετική τριάδα του Απόλλωνα.

Οι επιλογές του Αυγουστή: Δημητρίου, Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ, Σάλαϊ, Αγκίρε, Σατσέτι, Ντένιτς, Ματέι, Ντιγκινί, Νταμπό.

Με τέσσερις ποδοσφαιριστές οι οποίοι στο περσινό πρωτάθλημα ήταν στην Κύπρο παρατάσσει ο Γιώργος Σίμος τον ΟΦΗ. Στην εστία ο Βάτερμαν, στόπερ οιΣελίμοβιτς και Βούρος, ενώ στην επίθεση είναι ο Σαρδινέρο.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ: Βάτερμαν, Ουές, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Μεγιάδο, Στάικος, Νέιρα, Φιγκειρέντο, Σαρδινέρο.

Όμορφες εικόνες πριν την έναρξη του αγώνα με τους πρώην του Απόλλωνα (μέσα και ο αναλυτής αγώνων του ΟΦΗ, Περικλής Παπαπαναγή και πρώη των γαλάζιων) να τα λένε και να φωτογραφίζονται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ