aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπαρτσελόνα της ανατροπής, συνεχίζει το... κυνήγι! (vid)

Μπαρτσελόνα της ανατροπής, συνεχίζει το… κυνήγι! (vid)

Η Μπαρτσελόνα που αντέχει!

Με δύο γκολ του Γκριεζμάν μέσα σε επτά λεπτά, οι Καταλανοί έφεραν «τούμπα» τη Βιγιαρεάλ (1-2) και «έπιασαν» τη Ρεάλ Μαδρίτης στη 2η θέση της La Liga, συνεχίζοντας το… κυνήγι της Ατλέτικο, όντας πλέον στο -2! Οι «ροχιμπλάνκος», θυμίζουμε, έχουν δύσκολη έξοδο απόψε (22:00) στο Μπιλμπάο, ενώ οι «μπλαουγκράνα» έχουν και παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τη Γρανάδα, την ερχόμενη Πέμπτη.

Από την τριάδα, δε, που δίνει τρομερή μάχη για την κατάκτηση του τίτλου, απομένει το Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο στις 8 Μαΐου, οπότε καταλαβαίνετε τι χαμός γίνεται!

Στα του ματς, το έργο των «μπλαουγκράνα» ήταν γνωστό πως δεν θα είναι καθόλου εύκολο, καθώς η Βιγιαρεάλ πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία φέτος και «βλέπει» Ευρώπη -αν και μετά την ήττα της έπεσε στην 7η θέση, έναν βαθμό κάτω από την Μπέτις και την 6η, που οδηγεί στο Europa Conference.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 27′. Ο Σάμιουελ Τσουκουέζε εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα και άνοιξε το σκορ για το «κίτρινο υποβρύχιο». Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ωστόσο, ο Γκριεζμάν, με απίστευτο πλασέ, ισοφάρισε.

Ο Γάλλος, όμως, είχε κέφια! Στο 35′, λοιπόν, ξετύλιξε το «δώρο» της Βιγιαρεάλ αυτήν τη φορά και με ωραίο πλασέ έκανε… μόνος του την ανατροπή για την ομάδα του!

Από εκεί και πέρα και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν και να πάρουν έστω τον βαθμό, η αποβολή του Τριγκέρος, ωστόσο, στο 65′ για το δολοφονικό του τάκλιν στον Μέσι τελείωσε την ιστορία. Η Μπαρτσελόνα κράτησε το «τρίποντο» και πλέον περιμένει την Αθλέτικ, την οποία κέρδισε στον τελικό του Κυπέλλου την περασμένη βδομάδα, να μην της κρατήσει… κακία, «κόβοντας» βαθμό ή βαθμούς από την Ατλέτικο Μαδρίτης.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ