aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπαρτσελόνα-Σεβίλλη: Καυγάς Μέσι-Μόντσι στα αποδυτήρια

Μπαρτσελόνα-Σεβίλλη: Καυγάς Μέσι-Μόντσι στα αποδυτήρια

Ανέβηκαν οι τόνοι στα αποδυτήρια του Καμπ Νόου μετά τη λήξη της ρεβάνς ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Σεβίλλη που βρήκε τους μπλαουγκράνα να πανηγυρίζουν στην παράταση την πρόκριση στον τελικό του Copa del Rey.

Παίκτες της Μπαρτσελόνα πλησίασαν τον τεχνικό διευθυντή των Ανδαλουσιάνων, Μόντσι, για να του ζητήσουν το λόγο καθώς στο ματς πρωταθλήματος στο Σάντσεθ Πιθχουάν οι κάμερες τον εντόπισαν να αποκαλεί από την εξέδρα «κλαψιάρη» τον Ρόναλντ Κούμαν.

Αυτός που στράφηκε κατά του Μόντσι ήταν κυρίως ο Λιονέλ Μέσι. Επικράτησε ένταση για λίγα δευτερόλεπτα με τον Μόντσι να φωνάζει: «Πάντα έτσι νικάτε» και τον Αργεντινό να απαντά: «Σήμερα θα πάτε ζεστοί στο σπίτι».

Οι δύο άνδρες αποχώρησαν και το θέμα έληξε εκεί χωρίς να δοθεί συνέχεια, ωστόσο είναι ενδεικτικό του κλίματος έντασης ανάμεσα στις δύο ομάδες μετά τις τρεις αναμετρήσεις σε διάστημα είκοσι ημερών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ