aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπαρτσελόνα - Ρεάλ: Γευματίζουν στον ίδιο χώρο οι ομάδες!

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: Γευματίζουν στον ίδιο χώρο οι ομάδες!

Σε μια απόφαση κόντρα στο γενικότερο κλίμα της έντασης, προχώρησαν οι άνθρωποι των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει του μεγάλου clasico της Τετάρτης, αποφασίζοντας να μην υπάρξει διαφορετικό σημείο για το γεύμα των ομάδων στο ξενοδοχείο που θα καταλύσουν!

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, το ξενοδοχείο Princesa Sofia στη Βαρκελώνη θα είναι αυτό στο οποίο θα βρεθούν οι αποστολές των δύο ομάδων, αλλά και το τιμ των διαιτητών πριν από τη μεγάλη μάχη του «Καμπ Νόου», το βράδυ της Τετάρτης.

Αυτό θα συμβεί προκειμένου να μη γίνει στόχος διαδηλωτών ή και οπαδών το ξενοδοχείο στο οποίο θα κατέλυε η Ρεάλ Μαδρίτης κι έτσι στον ίδιο χώρο – σε διαφορετικούς ορόφους προφανώς – θα υπάρχουν και τα μέλη της Μπαρτσελόνα σε μια απόλυτα πρωτοποριακή κίνηση.

Αυτό που κάνει ακόμα πιο πρωτόγνωρη την κατάσταση, είναι η απόφαση που πάρθηκε για να μην γευματίσουν οι δύο ομάδες σε διαφορετικά σημεία! Το φαγητό θα βρίσκεται στον ίδιο χώρο για όλους τους παίκτες και τους ανθρώπους των συλλόγων, αν και είναι λογικό να υπάρξει μια μικρή διαφορά στην ώρα που θα γευματίσουν.

Πάντως, εκεί δεν αποκλείεται και μια συνάντηση λίγω δευτερολέπτων ανάμεσα στους «μονομάχους», ωστόσο, το έχουν λάβει υπόψιν τους οι άνθρωποι των ομάδων και το αποφάσισαν ως μέτρο… ηρεμίας στο γενικότερο κλίμα της έντασης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ