aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπαρτσελόνα: Πωλητήριο σε τρεις για €300.000.000

Μπαρτσελόνα: Πωλητήριο σε τρεις για €300.000.000

Αν εξαιρέσει κανείς τον Κουτίνιο που η περίπτωσή του «ταλαιπωρεί» την Μπαρτσελόνα εδώ και καιρό, δηλαδή αν θα τον πουλήσει, πού και με πόσα χρήματα, σπάνια θα διάβαζε κανείς δημοσιεύματα στα οποία θα αναφερόνταν και άλλα ονόματα ποδοσφαιριστών προς πώληση.

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να πάψουμε να ασχολούμαστε μόνο με μεταγραφικά σενάρια αγορών στην Καταλονία, καθώς το ESPN υποστηρίζει πως γνωρίζει ποιοι είναι οι άλλοι δύο παίκτες που παρέα με τον Κουτίνιο έχουν μπει στη λίστα των «φευγάτων» του Βαλβέρδε.

Σκοπός της Μπάρτσα, μάλιστα, είναι να βρει μέσω των τριών μεγάλων πωλήσεων τα 300.000.000 ευρώ που θέλει για να ολοκληρώσει τις μεταγραφές των Γκριεζμάν, Ντε Λιχτ και Γιόβιτς χωρίς να επηρεαστεί το Financial Fair Play.

Έχουμε και λέμε:

Ουμτιτί: Ο πάλαι ποτέ παρτενέρ του Πικέ έχει χάσει την εμπιστοσύνη του Βαλβέρδε και γενικά του κλαμπ, καθώς αρνήθηκε να χειρουργηθεί το γόνατό του, γεγονός που είχε ως συνέπεια η επιλογή της συντηρητικής θεραπείας να του κοστίσει πολλές συμμετοχές στη σεζόν. Ήδη, η Άρσεναλ παρουσιάζεται από τα Μίντια ως το πρώτο φαβορί για να τον κάνει δικό της.

Ράκιτιτς: Ο Κροάτης χαφ δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται ότι οι μέρες του είναι μετρημένες στην Ισπανία. Βεβαίως, τα σενάρια φούντωσαν περισσότερο από τη στιγμή που η Μπάρτσα ανακοίνωσε την απόκτηση του Φρένκι Ντε Γιονγκ. Το συμβόλαιο του 31χρονου εκπνέει το 2021 και φημολογείται ότι η Παρί ενδιαφέρεται να τον αγοράσει έναντι 80.000.000 €.

Αυτοί οι δύο, μαζί με τον Φελίπε Κουτίνιο είναι τα πιο «hot» ονόματα προς αποχώρηση. Δεν είναι οι μόνοι όμως! Υπάρχουν άλλοι τέσσερις και σύμφωνα με το ESPN είναι οι: Σίλεσεν, Γκόμες, Σουάρεθ και Μάλκομ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ