aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπαρτσελόνα: Οι τρεις μεταγραφικοί στόχοι του Γενάρη

Μπαρτσελόνα: Οι τρεις μεταγραφικοί στόχοι του Γενάρη

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει αρκετά οικονομικά προβλήματα λόγω της πανδημίας και κινήθηκε σε «ρηχά νερά» στη περασμένη μεταγραφική περίοδο. Ο ισπανικός σύλλογος ωστόσο, έχει προετοιμάσει ήδη το πλάνο του για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», ο Ρονάλντ Κούμαν έχει στις τρεις πρώτες θέσεις της λίστας του, τους Μέμφις Ντεπάι και Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ και Έρικ Γκαρσία. Αμφότεροι, αποτελούν προτεραιότητα για την ενίσχυση της ομάδας και τον Γενάρη, αναμένεται να γίνει κίνηση για την μεταγραφή τους.

Μάλιστα, και οι τρεις ήταν μεταγραφικοί στόχοι του καλοκαιριού ωστόσο οι «μπλαουγκράνα» δεν κατάφεραν να τα βρουν με τις Λιόν, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι αντίστοιχα. Να θυμίσουμε πως τα νέα αποκτήματα της Μπαρτσελόνα μέσα στο καλοκαίρι, ήταν οι Μίραλεμ Πιάνιτς, Φρανσίσκο Τρινκάο, Σερζίνιο Ντεστ, Ματέους Φερνάντες και Πέδρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ