aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπαρτσελόνα: «Μένει ο Λουίς Ενρίκε, το καλοκαίρι θα δούμε»

Μπαρτσελόνα: «Μένει ο Λουίς Ενρίκε, το καλοκαίρι θα δούμε»

Η Παρί Σεν Ζερμέν διέσυρε με 4-0 την Μπαρτσελόνα και μετέτρεψε τη ρεβάνς, της 8ης Μαΐου για το champions league στο «Κάμπ Νόου», σε τυπική διαδικασία. Η εφιαλτική βραδιά για τους Καταλανούς, που γνώρισαν μία από τις πιο βαριές εκτός έδρας ήττες τους στη διοργάνωση, έχει προκαλέσει σάλο στην Καταλονία και ο τεχνικός της ομάδας, Λούις Ενρίκε, είναι, πλέον, σε δύσκολη θέση.

Πάντως ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοζέπ Μπαρτομέου, έβαλε τέλος στη φημολογία περί άμεσης αποχώρησης του Ισπανού τεχνικού, με δηλώσεις του στην εφημερίδα της Μαδρίτης «MARCA», τονίζοντας πως ο 46χρονος τεχνικός θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας, έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν:

«Έχουμε συμφωνήσει να μιλήσουμε τον Απρίλιο. Τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι κι εκεί θα παραμείνουμε μέχρι το τέλος της περιόδου. Αυτή τη στιγμή, έχουμε τον προπονητή που θέλουμε. Ο Ενρίκε κάνει καλή δουλειά και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Δεν υπάρχει δεύτερο πλάνο. Είμαστε ενωμένοι και τα αποδυτήρια μας διαθέτουν την αποφασιστικότητα για να ξεπεράσουμε την ήττα στο Παρίσι.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ