aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπαρτσελόνα: Κοιτάζει Χάαλαντ, Αγκουέρο και Ντεπάι για να μείνει ο Μέσι

Μπαρτσελόνα: Κοιτάζει Χάαλαντ, Αγκουέρο και Ντεπάι για να μείνει ο Μέσι

Σύμφωνα με την Marca, η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί τρεις περιπτώσεις, ώστε να πείσει τον Μέσι να παραμείνει στο Καμπ Νόου. Ο Ντεπάι αποτελεί στόχο του Ρόναλντ Κούμαν και έτσι ο ίδιος θα προσπαθήσει προσπαθήσει να τον πάρει από τη Λιόν. Ο Ολλανδός επιθετικός έχει σημαντικές προτάσεις, αλλά επιθυμεί τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα.

Μία δύσκολη περίπτωση είναι εκείνη του Έρλινγκ Χάαλαντ. Η Ντόρτμουντ αναμένεται να ζητήσει ένα ποσό κοντά στα 150 εκατομμύρια και δεδομένης της οικονομικής κατάστασης, το εγχείρημα δεν είναι εύκολο. Βέβαια, ο νέος πρόεδρος των Καταλανών, Τζοάν Λαπόρτα είναι αισιόδοξος και θεωρεί, σύμφωνα με την Marca, ότι μπορεί να τον πείσει.

Στο τραπέζι έχει πέσει επίσης το όνομα του Κουν Αγκουέρο, ο οποίος αποχωρεί από την Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο είναι τρίτος στη λίστα και η Μπαρτσελόνα δεν πρόκειται να κινηθεί για τρεις επιθετικούς. Προτεραιότητα αποτελούν οι Ντεπάι και Χάαλαντ, για τους οποίους συμφωνούν προπονητής και πρόεδρος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ