aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπαρτσελόνα: Η Marca έβγαλε στη φόρα το ασύλληπτο παγκόσμιο ρεκόρ του Ντεμπελέ

Μπαρτσελόνα: Η Marca έβγαλε στη φόρα το ασύλληπτο παγκόσμιο ρεκόρ του Ντεμπελέ

Η Μπαρτσελόνα ήταν κάτι παραπάνω από απολαυστική το βράδυ της Κυριακής (21/3) στη Χώρα των Βάσκων και πραγματοποιώντας εμφάνιση που παρέπεμπε στο πρόσφατο χρυσό παρελθόν της, συνέτριψε με 6-1 την Σοσιεδάδ.

Οι Λιονέλ Μέσι και Σερζίνιο Ντεστ έκλεψαν την παράσταση καθώς αμφότεροι βρήκαν από δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα, ωστόσο εκείνος που τράβηξε πάνω του το ενδιαφέρον της «Marca» ήταν άλλος: ο Ουσμάν Ντεμπελέ.

Ο Γάλλος φορ έστειλε και εκείνος δύο φορές τη μπάλα στα δίχτυα, πρώτα στο 66′ με το δεξί πόδι και έπειτα στο 71′ με το αριστερό, με τη διαφορά να είναι πως στην πρώτη περίπτωση το γκολ δεν μέτρησε κατόπιν χρήσης του VAR που έδειξε πως ήταν εκτεθειμένος για ελάχιστα εκατοστά.

Με αφορμή μάλιστα τις δύο αυτές φάσεις με πρωταγωνιστή τον πρώην παίκτη της Ντόρτμουντ, η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία αθλητική εφημερίδα της Ισπανίας έκανε μία εντυπωσιακή ανακάλυψη/αποκάλυψη, αναφορικά με τον τρόπο που σκοράρει ο 23χρονος Γάλλος.

Συγκεκριμένα, στην τέταρτη σεζόν του στους μπλαουγκράνα έχει φτάσει τα 28 γκολ στην La Liga (σε 109 συμμετοχές), με τα 14 να τα έχει πετύχει χρησιμοποιώντας το δεξί πόδι και τα άλλα 14 με το αριστερό! Η απόλυτη ισορροπία…

Η ικανότητα να χρησιμοποιεί κάποιος με την ίδια άνεση και τα πόδια είναι σίγουρα σπάνια για έναν παίκτη, με την «Marca» να μην έχει πάντως αμφιβολία και να αναφέρει χαρακτηριστικά για τον Ντεμπελέ στην ηλεκτρονική της έκδοση: «Unico en el mundo» (Μοναδικός στον κόσμο).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ