aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜπαρτσελόνα: Η απαίτηση του Τσάβι για να πει το «ναι»

Μπαρτσελόνα: Η απαίτηση του Τσάβι για να πει το «ναι»

Στο προσκήνιο παραμένει το ενδεχόμενο ο Τσάβι να καθίσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η εφημερίδα «El Nacional», όμως, αποκαλύπτει το παρασκήνιο γύρω από τη φημολογούμενη επιστροφή του εμβληματικού αρχηγού στη Βαρκελώνη, αναφέροντας τους όρους που έχει θέσει στη διοίκηση για να πει το μεγάλο «ναι».

Πρώτα από όλα ο Καταλανός τεχνικός έχει ζητήσει πέντε μεταγραφές από τον Λαπόρτα, έχοντας ξεκαθαρίσει το προφίλ του κάθε ποδοσφαιριστή που θα ήθελε στην ομάδα του.

Πρώτα από όλα ο Τσάβι θα ήθελε έναν δημιουργικό μέσο, ο οποίος θα μπορέσει να δίνει σημαντικές λύσεις στο 4-3-3, κάτι που δεν φαίνεται να συμβαίνει τώρα από τους Πέδρι, Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς, Νίκο και Γκάβι.

Από εκεί και πέρα, θα ήθελε δύο μπακ-χαφ, με τον έναν να έχει τις δυνατότητες του Αλάμπα και ο άλλος τα χαρακτηριστικά του Ντάνι Άλβες.
Επόμενος στη λίστα του Τσάβι είναι ένας ακραίος φορ, ο οποίος θα έχει την ικανότητα να πηγαίνει στο ένας εναντίον ενός και φαίνεται πως λείπει από το τωρινό ρόστερ της «Μπάρτσα». Μία τέτοια περίπτωση φαίνεται πως είναι ο Άντονι του Άγιαξ, αλλά παρουσιάζονται δυσκολίες στην ολοκλήρωσή της.

Η τελευταία «εισήγηση» του παλαίμαχου άσου της Μπαρτσελόνα αφορά την απόκτηση ενός σέντερ φορ, ιδανικά του Έρλινγκ Χάλαντ, που τα οικονομικά του συλλόγου δεν επιτρέπουν μία τέτοια υπέρβαση.

Πέρα από μεταγραφές, όμως, θα υπάρξουν και αποχωρήσεις παικτών και δεν πρέπει να αποτελέσει έκπληξη αν φύγουν παίκτες όπως ο Ζεράρ Πικέ, ο Σέρχιο Μπουσκέτς, ο Τζόρντι Άλμπα ή ο Σέρχι Ρομπέρτο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ