aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜπαρτσελόνα: Έχει εξασφαλίσει ήδη 5 εκατομμύρια από τον Λουίς Σουάρες (pic)

Μπαρτσελόνα: Έχει εξασφαλίσει ήδη 5 εκατομμύρια από τον Λουίς Σουάρες (pic)

Οι συμμετοχές του Λουίς Σουάρες στην Ατλέτικο Μαδρίτης ναι μεν οδηγούν τους «ροχιμπλάνκος» σε μια προσπάθεια διεκδίκησης του τίτλου στην LaLiga, γεμίζουν όμως και τα ταμεία της Μπαρτσελόνα!

Ο Σουάρες μπορεί ν’ αποχώρησε ως ελεύθερος από τους «μπλαουγκράνα» το περασμένο καλοκαίρι και να είναι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο αυτή τη στιγμή το σύνολο του Σιμεόνε προσπαθεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ωστόσο, οι Καταλανοί πληρώνονται από εκείνον!

Σύμφωνα με την Sport και βάσει όρων, η Μπαρτσελόνα έχει ήδη λάβει 5 εκατομμύρια από τις υπηρεσίες που προσφέρει ο διεθνής επιθετικός στην Ατλέτικο.

Μάλιστα, εφόσον οι «ροχιμπλάνκος» βρεθούν στα προημιτελικά του Champions League και ο παίκτης παραμείνει στην ομάδα του «Τσόλο» και την επόμενη σεζόν, το ποσό που θα λάβει η Μπαρτσελόνα θα φτάσει στα 11 εκατομμύρια!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ