aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπά(ρ)τσα στον Βαλβέρδε… και χωρίς MSN! (video)

Μπά(ρ)τσα στον Βαλβέρδε… και χωρίς MSN! (video)

Μπορεί το τελικό σκορ να «μαρτυρά»… ζόρι, αλλά μόνο τέτοιο δεν αισθάνθηκε η Μπαρσελόνα στη Βασκονία! Απέναντι σε μία κακή Αθλέτικ, που δεν απείλησε σχεδόν… ποτέ την εστία του Τερ Στέγκεν, οι «μπλαουγκράνα» πέρασαν άνετα (0-1) από το «Σαν Μαμές» και συνεχίζουν με το απόλυτο των βαθμών στο πρωτάθλημα, μετά από δύο αγωνιστικές.

Το μοναδικό τέρμα για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε πέτυχε ο Ράκιτιτς στο 21’, έπειτα από ωραία συνεργασία των φιλοξενούμενων, που έχασαν… τσουβάλια γκολ, με αποκορύφωμα το ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Σουάρες στο τελευταίο δευτερόλεπτο!

Λίγα λεπτά νωρίτερα, ωστόσο, στο 85’, οι γηπεδούχοι κόντεψαν να «ξεράνουν» την Μπάρτσα, με τον Μπενιάτ να εκτελεί -ως συνήθως- με «μαεστρία» φάουλ αρκετά έξω από την περιοχή και την μπάλα να «γλύφει» τη συμβολή του Γερμανού γκολκίπερ των νταμπλούχων Ισπανίας!

Το εντυπωσιακό στοιχείο, όμως, είναι άλλο, καθώς πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από τότε που οι Καταλανοί νίκησαν σε αγώνα για το πρωτάθλημα ΧΩΡΙΣ να σκοράρει ένας εκ των Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ (απουσιάζει με άδεια)! Ήταν 29 Αυγούστου 2015 όταν οι «μπλαουγκράνα» είχαν νικήσει 1-0 τη Μάλαγα, με σκόρερ όχι έναν από το… MSN, αλλά τον Βερμάελεν!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ