aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπαρτομέου: «Ο Μέσι θα τελειώσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα»

Μπαρτομέου: «Ο Μέσι θα τελειώσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα»

Παρά τα αρκετά δημοσιεύματα που θέλουν τον Λιονέλ Μέσι να αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα, ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, ξεκαθάρισε πως το μέλλον του Αργεντινού άσου είναι αποκλειστικά στους «μπλαουγκράνα».

Ο Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, διέψευσε τα σενάρια που θέλουν τον Λιονέλ Μέσι να μην ανανεώνει με την Μπαρτσελόνα και να αποχωρεί από την ομάδα το καλοκαίρι του 2021. Ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» τόνισε πως ο 33χρονος άσος, εξήγησε στην διοίκηση πως μεγάλη του επιθυμία είναι να συνεχίσει στην Μπάρτσα για πολλά χρόνια ακόμα.

«Διαπραγματευόμαστε με πολλούς παίκτες αυτή τη στιγμή. Ο Μέσι μας εξήγησε ότι θέλει να μείνει στην ομάδα. Θέλει να τελειώσει την καριέρα του, Ετσι θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε ακόμα περισσότερο», τόνισε χαρακτηριστικά στο ισπανικό δίκτυο Movistar, ο Μπαρτομέου.

Το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι, λήγει το καλοκαίρι του 2021 και ήδη ομάδες παραμονεύουν για την απόκτηση του. Ωστόσο, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, δεν θα αφήσει να συμβεί κάτι τέτοιο καθώς οι δύο πλευρές θα φτάσουν σύντομα σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ