aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπαρσελόνα: Θέλει πίσω τον Νεϊμάρ για 160.000.000 ευρώ

Μπαρσελόνα: Θέλει πίσω τον Νεϊμάρ για 160.000.000 ευρώ

Η Μπαρσελόνα σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα El Confidencial πρόκειται να ξοδέψει 160 εκατομμύρια για να φέρει τον Νειμάρ πίσω στην Βαρκελώνη.

Η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» θεωρεί πως μία τέτοια μεταγραφή θα κάνει χαρούμενο τον Λιονέλ Μέσι δεδομένου του κακού κλίματος που επικρατεί στην Μπαρτσελόνα και με την φημολογία ότι ο μεγάλος τους σταρ θα αποχωρήσει από την «Μπάρτσα».

Ο Νεϊμάρ, ο οποίος δεν έχει κάνει μια πλήρη σεζόν στο Παρίσι, φέτος σε 18 αγώνες έχει καταφέρει να σκοράρει 15 φορές ενώ έχει μοιράσει και 10 ασίστ.

Ο Βραζιλιάνος είχε επιτυχημένο πέρασμα από Βαρκελώνη σκοράροντας 105 γκολ σε 180 εμφανισεις του, ένα παράλληλα είχε και 76 ασίστ. Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα χαροποιήσει όλους του φιλάθλους της Μπαρτσελόνα και θα επαναφέρει στις μνήμες τους μια από τις κορυφαίες τριάδες που είχε ποτέ, αποτελούμενη από το αποκαλούμενο και MSN (Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ