aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπαρσελόνα: Οι 9 φορ για τη θέση του Σουάρες

Μπαρσελόνα: Οι 9 φορ για τη θέση του Σουάρες

Ο προπονητής των Μπλαουγκράνα, Κίκε Σετιέν, παραδέχθηκε ότι αναζητείται μια λύση για να καλυφθεί το τεράστιο κενό του Ουρουγουανού επιθετικού

Όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, διαδεχόμενος τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Κίκε Σετιέν άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί η ομάδα για έναν παίκτη που θα καλύψει το κενό του Λουίς Σουάρες, ο οποίος θα μείνει τουλάχιστον τέσσερις μήνες εκτός δράσης λόγω τραυματισμού.

Λίγες ημέρες αφότου ανέλαβε και μετά την «φτωχή» νίκη επί της Γρανάδα με 1-0, ο νέος τεχνικός της Μπάρτσα παραδέχθηκε ότι ο σύλλογος αναζητεί μια λύση στην αγορά, χωρίς πάντως να είναι οριστική η σχετική απόφαση.

«Είναι αλήθεια ότι μιλάμε γι’ αυτό το θέμα, αλλά ακόμα πρέπει να το… ωριμάσουμε. Είναι εσωτερικό θέμα και δεν έχουμε καθορίσει κάτι» υποστήριξε σχετικά ο 61χρονος προπονητής, για μια αναζήτηση που προμηνύεται ιδιαιτέρως δύσκολη, αφού απαιτούνται αρκετά χρήματα, τα οποία τώρα η Μπαρτσελόνα δεν έχει.

Η εφημερίδα «Sport» κυκλοφόρησε χθες με πρώτο θέμα τον Τίμο Βέρνερ, ο οποίος πιθανότατα θα αποχωρήσει από την Λειψία, κάτι που όμως αναμένεται να γίνει το καλοκαίρι και με την ρήτρα αποδέσμευσης του Γερμανού επιθετικού να φτάνει τα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Από εκεί και πέρα, η λίστα των υποψηφίων περιλαμβάνει ονόματα όπως αυτά των Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ (Άρσεναλ), Τσίρο Ιμόμπιλε (Λάτσιο) Λαουτάρο Μαρτίνες (Ίντερ) ή Ροδρίγο (Βαλένθια), περιπτώσεις που φαντάζουν απίθανες, τουλάχιστον για το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι.

Πιο προσιτές είναι, για άμεσα, οι περιπτώσεις των Έντινσον Καβάνι (Παρί Σεν Ζερμέν), Κριστόφ Πιάτεκ (Μίλαν), Ουισάμ Μπεν Γιεντέρ (Μονακό) ή Κρίστιαν Στουάνι (Τζιρόνα), είτε για δανεισμό, είτε ακόμα και για αγορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ