aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπαρσελόνα: Ο Πικέ κινδυνεύει με τιμωρία για μία συνέντευξη

Μπαρσελόνα: Ο Πικέ κινδυνεύει με τιμωρία για μία συνέντευξη

Ο Ζεράρ Πικέ είπε εμμέσως πλην σαφώς ότι οι διαιτητές υποστηρίζουν Ρεάλ και γι’ αυτό σφυρίζουν υπέρ της και η La Liga εξετάζει πιθανή τιμωρία του για δυσφήμιση του αθλήματος.

Ο Ζεράρ Πικέ έκανε ένα ιδιαίτερο χτύπημα έπειτα από καιρό και τώρα κινδυνεύει. Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε έναν διάσημο youtuber, ο σέντερ μπακ της Μπαρσελόνα αναρωτήθηκε με ένα ιδιαίτερο συμπέρασμα εναντίον της μεγάλης αντιπάλου της ομάδας του: «Το 85% των διαιτητών είναι φίλαθλοι της Ρεάλ, πως να μην σφυρίζουν υπέρ της;»

Αυτό όμως δεν έχει περάσει απαρατήρητο και αυτό είναι το λογικό κι επόμενο. Η αρμόδια Επιτροπή Ηθικής της La Liga ερευνά το ζήτημα και εξετάζει την περίπτωση να τιμωρήσει τον Πικέ για δυσφήμιση του αθλήματος. Σε αυτήν την περίπτωση η ποινή θα είναι τέσσερις αγωνιστικές. Βέβαια, ο αμυντικός ηγέτης της Μπάρτσα είναι ούτως ή άλλως εκτός, καθώς είναι τραυματίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ