aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπάρσα: ΕΠΟΣ-ΜΥΘΟΣ-ΟΝΕΙΡΟ! (videos)

Μπάρσα: ΕΠΟΣ-ΜΥΘΟΣ-ΟΝΕΙΡΟ! (videos)

Η παράδοση που θέλει να μην έχει περάσει ομάδα σε νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από ήττα 4-0 στο πρώτο ματς, έσπασε. Η Μπαρσελόνα με τη μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών, νικούσε 3-1 στο 87’ και με τρία γκολ σε οκτώ λεπτά έφτασε στο 6-1 και προκρίθηκε.

Η καταλανική ομάδα βρέθηκε να προηγείται με 3-0 στο 49’, αλλά και με 5-1 στο 90’, αφού η Παρί είχε πετάξει -μετά το 62’ όταν έκανε το 3-1- δύο ευκαιρίες για το 3-2, με δύο γκολ του Νεϊμάρ στο 88’ και στο 90’ έκανε το 5-1 κι έβαλε φωτιά στα 5 λεπτά καθυστερήσεων.

Ο Ρομπέρτο το 6-1 από ασίστ του Βραζιλιάνου και πρόκριση για την Μπάρτσα κι έστειλε στον έβδομο ουρανό 90.000 φίλους της στο γήπεδο και εκατομμύρια στον πλανήτη. Υπενθυμίζουμε ότι από χθες βράδυ στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, βρίσκονται οι Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ.

Ντόρτμουντ – Μπενφίκα 4-0

Παναγιά μου μια Ντόρτμουντ. Η ομαδάρα του Τούχελ, με τον απίθανο Ομπαμεγιάνγκ να κάνει χατ-τρικ, διέλυσε με 4-0 την Μπενφίκα και προκρίθηκε (με συνολικό σκορ 4-1) στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Θύμισε τη μεγάλη ομάδα του ’63 η Μπορούσια, που είχε επίσης αποκλείσει τους Πορτογάλους τότε, και οι οπαδοί της είχαν σηκώσει πρωτοσέλιδα σε κορεό πριν από την έναρξη του αγώνα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ