aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπάρκλεϊ: «Ο Τζόρνταν δεν προκαλούσε συμπαίκτες που δεν τον έπαιρνε»

Μπάρκλεϊ: «Ο Τζόρνταν δεν προκαλούσε συμπαίκτες που δεν τον έπαιρνε»

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ υπήρξε φίλος του Μάικλ Τζόρνταν αλλά όχι πια. Κι αυτό πιστοποιείται και από τις τελευταίες δηλώσεις του «Σερ Τσαρλς», ο οποίος υποστήριξε πως ο Air έκανε καψώνια όχι σε όλους τους συμπαίκτες του, αλλά μόνο σε όσους τον… έπαιρνε.

«Ήταν επιλεκτικός στο ποιον προκαλούσε. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες στους οποίους δεν μπορείς να συμπεριφερθείς έτσι. Ξέρεις ποιοι είναι αυτοί στους οποίους μπορείς να φέρεσαι άσχημα και θα το δεχτούν. Ο Τζόρνταν έβριζε και χτυπούσε μόνο συγκεκριμένους, όχι εκείνους που ήξερε πως θα αντιδρούσαν αν τους έκανε τέτοια καψώνια. Γι’ αυτό επέλεγε στόχους σαν τον Σκοτ Μπαρέλ και τον Στιβ Κερ. Σοβαροί να είμαστε!», τόνισε ο Μπάρκλεϊ για τον συμπαίκτη του στην Dream Team του 1992.

Οι σχέσεις των δύο χάλασαν όταν ο Τζόρνταν δεν δέχτηκε μια σκληρή κριτική που του είχε κάνει ο Μπάρκλεϊ για τις επιλογές του ως ιδιοκτήτης των Χόρνετς λέγοντας πως θέλει δίπλα του «γλείφτες» και όχι ανθρώπους που θα του επισημαίνουν τα λάθη του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ