aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπαράζ συναντήσεων για μετεγγραφές στη Βουλγαρία…

Μπαράζ συναντήσεων για μετεγγραφές στη Βουλγαρία…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στη Βουλγαρία ταξίδεψε χθες ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Αντρέας Παντελή, ο οποίος αναμένεται να έχει νέες συναντήσεις με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την ομάδα της Αμμοχώστου. Η Ανόρθωση έχει βάλει στο μετεγγραφικό της στόχαστρο τρεις τουλάχιστον Βούλγαρους παίκτες και ο διοικητικός ηγέτης της «Κυρίας» αναμένεται να έχει συναντήσεις μαζί τους. Πρώτιστος στόχος είναι να κλείσει θετικά το θέμα με τον Ιβάν Μπανταλόφσκι.

Ο 30χρονος δεξιός μπακ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στις δυο πλευρές. Για την ώρα, φαντάζει ως ο παίκτης που είναι πιο κοντά στο να προκύψει θετική κατάληξη. Εν αναμονή, λοιπόν, των εξελίξεων…

Ο Αντρέας Παντελή θα επιχειρήσει να έχει άλλη μία συνάντηση με τους Μανόλεφ και Μποντούροφ, οι οποίοι έδειξαν προτίμηση στην ΤΣΣΚΑ. Χθες γράφαμε στο «Goal» για το σενάριο να μείνει εκτός Ευρώπης τελικά η ομάδα της Σόφιας λόγω κάποιων νόμων στη Βουλγαρία που ίσως θέσουν σε κίνδυνο τη συμμετοχή της. Όπως και να έχει το θέμα, ο Παντελή θα έχει συνάντηση με τους δυο ποδοσφαιριστές για να γίνει άλλη μία προσπάθεια ώστε να φορέσουν τη φανέλα της Ανόρθωσης. Δεν αποκλείεται να τους προταθεί κάτι καλύτερο σε σχέση με την προηγούμενη προσφορά.

Είναι ξεκάθαρο από τις πρώτες κινήσεις ενίσχυσης που κάνει η Ανόρθωση ότι πρώτιστος στόχος είναι η στελέχωση της ομάδας στην αμυντική γραμμή. Εκεί είναι που πέφτει το μεγαλύτερο βάρος, μιας και ο Ρόνι Λέβι θέλει να κλείσει όσο γίνεται πιο νωρίς τα κενά στην οπισθοφυλακής. Ο Ισραηλινός γνωρίζει πολύ καλά τι χρειάζεται η Ανόρθωση για να μπορέσει να γίνει και πάλι δυνατή και σε συνεργασία με τη διοίκηση κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες.

Στο θέμα του τερματοφύλακα, τώρα, η «Κυρία» είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Αρτιέλ Αρούς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Ισραήλ, ο Αρούς δέχεται πιέσεις από τη Χάποελ Χάιφα. Η Ανόρθωση και ο Λέβι ποντάρουν στην επιθυμία του ποδοσφαιριστή να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό, αλλά και στις καλές σχέσεις που έχει ο Αρούς με τον προπονητή του συλλόγου (γνωρίζονται αρκετά καλά).

Πρόθεση της διοίκησης είναι να κλείσει το θέμα τερματοφύλακα το συντομότερο. Γι’ αυτό και είναι πιθανό να δοθεί χρονοδιάγραμμα στον Αρούς. Δηλαδή, να απαντήσει στην πρόταση μέσα στα επόμενα 24ωρα με στόχο να μη γίνει σίριαλ η περίπτωσή του. Αν δεν προχωρήσει του Ισραηλινού πορτιέρε, εννοείται πως υπάρχουν άλλες επιλογές, οπότε θα δράσουν αναλόγως.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ