aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπαλταζάρ: «Συνεπείς αμυντικά και γρήγοροι επιθετικά»

Μπαλταζάρ: «Συνεπείς αμυντικά και γρήγοροι επιθετικά»

Πολύ αισιόδοξος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του για τον αυριανό επαναληπτικό με την Αούστρια Βιέννης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο προπονητής της ΑΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Για τον αυριανό επαναληπτικό: «Μετά το πολύ καλό παιχνίδι που κάναμε στην Αυστρία έχουμε το αυριανό παιχνίδι. Δεν έκαναν καλό ξεκίνημα και αύριο είναι η τέλεια ευκαιρία να προσπαθήσουν για ένα καλό αποτέλεσμα. Έρχονται να παίξουν στην Κύπρο. Αν ήταν δύσκολο στην Αυστρία, αύριο θα είναι ακόμα πιο δύσκολο εδώ. Με τη στήριξη του κόσμου μας που μπορεί να μας δώσει ώθηση. Παίζουμε με μια δυνατή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, μεγάλη ιστορία στην Ευρώπη και μεγάλη εμπειρία, που μπορεί ανά πάσα στιγμή να σκοράρει. Έχουμε τα κίνητρα, είμαστε έτοιμοι για την αυριανή πρόκληση. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το αν ο βασικός στόχος θα είναι να μη δεχτεί γκολ: «Δεν θέλω να μιλήσω για τη στρατηγική που θα ακολουθήσουμε. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι αν κάνεις ένα μικρό λάθος απέναντι σ’ αυτή την ομάδα, μπορεί να σκοράρει και τότε θα είναι πιο δύσκολο για μας. Αν θέλεις να προκριθείς πρέπει να σκοράρεις, αλλά προφανώς δεν μπορούμε να βγούμε σαν τρελοί στην επίθεση».

Για τα προβλήματα που είχαν οι Μάριος Νικολάου, Λαφράνς και Μπενίτεθ «Ο Μάριος είναι αμφίβολος, δεν ξέρουμε αν θα τον έχουμε ή όχι. Ο Λαφράνς είναι απόλυτα έτοιμος. Ο Μπενίτεθ είναι εντάξει».

Για το τι περιμένει από το αυριανό παιχνίδι: «Η Αούστρια πρέπει να πάρει αποτέλεσμα. Θα είναι πολύ δύσκολο. Ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο και για μας. Αυτό που περιμένω είναι να είμαστε όσο οργανωμένοι ήμασταν και στην Αυστρία. Συνεπείς αμυντικά και γρήγοροι επιθετικά».

Για την πίεση που έχει η Αούστρια και κατά πόσον μπορεί να λειτουργήσει θετικά: «Δεν το θεωρώ πλεονέκτημα γιατί έχουμε κι εμείς πίεση. Δεν μας απασχολεί η πίεση που έχει η Αούστρια και ο προπονητής μας. Το θέμα είναι κάθε μέρα να είμαστε καλύτεροι, να αντιπροσωπεύουμε αυτό το σύμβολο, την ομάδα και την πόλη με τον καλύτερο τρόπο και φυσικά την Κύπρο και το κυπριακό ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η πίεση που έχουμε εμείς».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Μπογκντάν Μίτρεα που ανέφερε τα εξής: «Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι αύριο. Η Αούστρια θα είναι πιο σκληρή αύριο και θα είναι δύσκολο. Για μας είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι τώρα. Όλη μας η ενέργεια είναι επικετρνωμένη στο αυριανό παιχνίδι. Είναι σημαντικό που παίζουμε στην έδρα μας, ελπίζω το γήπεδο να είναι γεμάτο γιατί χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου και ελπίζω να κερδίσουμε και να περάσουμε όλοι μαζί. Οι φίλοι της ομάδας μας να είναι δίπλα μας γιατί για μας είναι ένας ή δύο έξτρα παίκτες. Είμαστε αισιόδοξοι και θέλουμε να περάσουμε».

Δείτε ζωντανά τη συνέντευξη Τύπου του τεχνικού της ΑΕΛ Μπρούνο Μπαλταζάρ ενόψει του αυριανού επαναληπτικού με την Αούστρια Βιέννης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ