aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπαλταζάρ: «Πέναλτι και οφσάιντ από πλάγιο...»

Μπαλταζάρ: «Πέναλτι και οφσάιντ από πλάγιο…»

Η ΑΕΛ πάλεψε στο γήπεδο μέχρι το τελευταίο λεπτό και ο Σασί τη λύτρωσε τελικά με γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Δείτε τη δήλωσε μετά το τέλος ο Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Αναλυτικά: «Πολύ σκληρό παιχνίδι απέναντι σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο. Μελετήσαμε τον Άρη και ξέραμε τον τρόπο του παιχνιδιού του. Προσπαθούν να παίξουν με αντεπιθέσεις και προσπαθούν να κερδίζουν χρόνο με παίκτες στο έδαφος και ξέραμε πως θα ήταν έτσι από την αρχή. Σήμερα ήμασταν η μοναδική ομάδα που ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο και δείξαμε το πνεύμα της ομάδας, καθώς παλέψαμε μέχρι το τέλος. Πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους νέους ποδοσφαιριστές για να κατανοήσουν το πρωτάθλημα μας. Ειλικρινά δεν θέλω χάνω χρόνο και ενέργεια για τα λάθη διαιτητών με πέναλτι και όφσαιντ από πλάγιο. Μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου και συγχαρητήρια στους οπαδούς της ομάδας μας που έτσι πρέπει να είναι πάντα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ