aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπαλταζάρ: «Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να προσαρμόζονται»

Μπαλταζάρ: «Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να προσαρμόζονται»

Τη σοβαρότητα και τον σεβασμό που πρέπει να δείξει η ΑΕΛ στον αντίπαλό της, στοιχεία που θα τη φέρουν πιο κοντά στην πρόκριση, αλλά και το γεγονός πως οι μεγάλες ομάδες οφείλουν να είναι έτοιμες να αγωνιστούν σε κάθε γήπεδο και συνθήκη, τόνισε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου την παραμονή του αγώνα με την Πρόγκρες ο Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Για το αυριανό παιχνίδι: «Αύριο περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε ένα αντίπαλο με πνεύμα μαχητή. Έχει καλό ομαδικό πνεύμα και είναι πολύ ενωμένοι. Όλα αυτά τα στοιχεία δίνουν επιτύχιες. Ξέρουμε τις αδυναμίες τους, είδαμε τα προτερήματα αλλά το πιο σημαντικό είναι η δική μας ομάδα. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να κερδίσουμε».

Για τις αδυναμίες και τα πλεονεκτήματα της Πρόγκρες: «Δεν θέλω να μιλήσω για αυτά. Είναι μια αμυντικογενής ομάδα, δυνατή σωματικά και στις στημένες φάσεις. Η συγκέντρωση πρέπει να είναι πάντα πρώτα στη δική μας ομάδα και τη δική μας πρόοδο. Θα είμαστε έτοιμοι για αύριο».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Είναι 50-50, συμφωνώ με τον αντίπαλο. Το πιο σημαντικό είναι να σέβεσαι τον αντίπαλο, όπως σεβαστήκαμε τη Σεντ Τζόζεφς. Έτσι έχουμε πολλές πιθανότητες να περάσουμε. Όλοι έδιναν 95% πιθανότητες στη Ρέιντζερς και είδατε τι έγινε».

Για τον μικρό αγωνιστικό χώρο: «Είμαστε έτοιμοι για όλα τα γήπεδα. Οι δυνατές ομάδες πρέπει να προσαρμόζονται στο μέγεθος, την κατάσταση του γηπέδου και τον καιρό».

Για την ετοιμότητα της ομάδας: «Μετά από δύο εβδομάδες και δύο επίσημα παιχνίδια σαφώς και είμαστε πιο έτοιμοι απ’ ότι με τη Σεντ Τζόζεφς. Πάνω απ’ όλα όμως πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο αρχηγός Μάριος Νικολάου, που ανέφερε τα εξής: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη ομάδα, που έδειξε ότι είναι ικανή για όλα. Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι, προετοιμαζόμαστε για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ