aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπαλταζάρ: «Να ενώσω ξανά την οικογένεια της ΑΕΛ» (pics)

Μπαλταζάρ: «Να ενώσω ξανά την οικογένεια της ΑΕΛ» (pics)

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του επαναληπτικού με τη Σεντ Τζόζεφς πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο προπονητής της ΑΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Για τους αγώνες με τη Σεντ Τζόζεφς: «Όπως είπα πριν από το παιχνίδι στην Πορτογαλία με τη Σεντ Τζόζεφς, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο σήμερα. Το καταλάβαμε ειδικά το πρώτο ημίχρονο, όταν δημιούργησαν προβλήματα στην ομάδα μας. Σκοράραμε ένα γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε το παιχνίδι και πήραμε μια μεγάλη νίκη. Δεν περιμένω εύκολο παιχνίδι αύριο, κανείς στην ΑΕΛ δεν παραδέχεται ότι το παιχνίδι θα είναι εύκολο. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε, να είμαστε σοβαροί και επαγγελματίες και να έχουμε καλή εμφάνιση. Είμαι αισόδοξος, οι παίκτες δείχνουν αφοσίωση και θέληση να προπονηθούν και να παίξουν. Γι’ αυτό είμαι αισιόδοξος».

Για το παιχνίδι της Πρόγκρες με τη Ρέιντζερς: «Με όλο το σεβασμό, δεν θέλω να μιλήσω για το χθεσινό παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι αδύνατο. Πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο, να είμαστε σοβαροί. Στο ποδόσφαιρο μπορείς να κερδίσεις με πάθος,αφοσίωση και ομαδικό πνεύμα. Η ποιότητα από μόνη της δεν είναι αρκετή. Αν αναμείξεις όλα αυτά τα στοιχεία τότε φτιάχνεις καλή ομάδα. Αυτά χρειαζόμαστε αύριο για να νικήσουμε».

Για το μήνυμα στον κόσμο: «Όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε παιχνίδι στο Τσίρειο. Σιγά σιγά νιώθουμε το περσινό πνεύμα, τους οπαδούς κοντά μας. Από την πρώτη μέρα που είμαι εδώ, ένας από τους στόχους μου είναι να ενώσω ξανά την οικογένεια της ΑΕΛ. Αύριο περιμένω και ελπίζω να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Η ομάδα χωρίς τους οπαδούς είναι σχεδόν τίποτα. Ελπίζω να απολαύσουν όλοι το ευρωπαϊκό παιχνίδι στο Τσίρειο ξανά».

Για το αν θα αποκτηθεί αριστερό μπακ: «Θέλω να καλωσορίσω τον Γουίλερ. Είναι ένας ακόμα παίκτης που θα βοηθήσει την ομάδα. Νεαρός παίκτης, διεθνής, Κύπριος, με ποιότητα, μεγάλο μέλλον. Είναι μια επιλογή για τη θέση. Είμαι χαρούμενος με αυτό που έχω τώρα».

Για το πόσες ακόμα μεταγραφές θα γίνουν ενόψει δεύτερου προκριματικού: «Το 98% της ομάδας έχει συμπληρωθεί. Αν υπάρξει κάποια περίπτωση θα δούμε. Για την ώρα είμαι ευχαριστημένος με αυτό που έχω».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Μάρκο Αϊρόσα, που ανέφερε τα εξής: «Η σεζόν άρχισε ήδη, είμαστε πολύ αφοσιωμένοι και συγκεντρωμένοι γιατί είναι σημαντικό παιχνίδι. Όπως όλοι ξέρουν από χθες, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Είναι πολύ σημαντικό από την αρχή να είμαστε όλοι μαζί και να δείξουμε ότι φέτος θα παλέψουμε για κάτι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ