aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπαλταζάρ: «Με την συγκέντρωση στο τέλος πετύχαμε το γκολ» (video)

Μπαλταζάρ: «Με την συγκέντρωση στο τέλος πετύχαμε το γκολ» (video)

Ο προπονητής της ΑΕΛ Μπρούνο Μπαλταζάρ, σε δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ με 2-1 ήταν χαρούμενος από την απόδοση της ομάδας του, ενώ είπε ότι πλέον η ομάδα του σκέφτεται τον αγώνα με την Ομόνοια την Μεγάλη Τετάρτη.

Οι δηλώσεις του:

«Όταν κερδίζεις ένα αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ είναι κάτι φανταστικό. Η ΑΕΚ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα με τεχνίτες παίκτες. Με αυτές τις ομάδες όταν δεν πιέσεις σωστά, μετά είναι πολύ δύσκολο. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτά που έκαναν οι παίκτες μου. Είχαμε ξεκάθαρη τακτική, αλλά ήμασταν κουρασμένοι από τα συνεχή παιχνίδια. Με την συγκέντρωση στο τέλος πετύχαμε το γκολ. Νιώσαμε πως η ΑΕΚ στα τελευταία λεπτά έχασε την συγκέντρωση της. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο προπονητή και στην ομάδα του. Σκεφτόμαστε την Ομόνοια, έχουμε 48 ώρες να επανέλθουμε και να κάνουμε την δουλειά μας. Ευχαριστώ όσους  ήρθαν στο γήπεδο, αλλά είναι λυπηρό να βλέπεις το γήπεδο άδειο. Θέλουμε στο επόμενο παιχνίδι να είναι γεμάτη η κερκίδα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ