aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπαλταζάρ-Λαφράνς: «Mπορούμε να τους νικήσουμε» (vids)

Μπαλταζάρ-Λαφράνς: «Mπορούμε να τους νικήσουμε» (vids)

Δηλώσεις παραχώρησαν ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΚ ο προπονητής της ΑΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ, καθώς και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Κέβιν Λαφράνς.

O Μπαλταζάρ ανέφερε: «Θα είναι ακόμη ένας δύσκολος αγώνας για μας. Περιμένουμε ένα δύσκολο ντέρμπι και πολύ απαιτητικό τακτικά, απέναντι σε έναν αντίπαλο με πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Γνωρίζουμε την ΑΕΚ, τα δυνατά και αδύνατα σημεία της, και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τους τρεις βαθμούς στη Λεμεσό σε ένα δύσκολο γήπεδο. Η ΑΕΚ είναι δυνατή στην έδρα της, αλλά δείξαμε πέρσι ότι μπορούμε να τους νικήσουμε και να έχουμε καλή απόδοση. Η προσπάθεια είναι να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι, να είμαστε πειθαρχημένοι, συγκεντρωμένοι και εφόσον πράξουμε αυτά που θέλουμε, θα έχουμε πολλές πιθανότητες για να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε και την υποστήριξη του κόσμου μας για να είμαστε πιο δυνατοί».

Από πλευράς παικτών, ο Κέβιν Λαφράνς δήλωσε: «Δουλέψαμε σκληρά ολόκληρη την εβδομάδα για τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ. Όλοι είναι έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι. Προηγουμένως είχαμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια και κερδίσαμε με 1-0 το κάθε ένα. Νομίζω ότι με την ΑΕΚ πρέπει να είμαστε πολύ συμπαγείς και δυνατοί για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Ξέρουμε ότι είναι η αρχή της σεζόν και η κάθε ομάδα μαθαίνει την άλλη. Η αρχή είναι πάντα πολύ δύσκολη αλλά είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για τη νίκη. Ελπίζω οι οπαδοί μας να έρθουν και να μας στηρίξουν όπως πάντα».

Δείτε τα βίντεο με τις δηλώσεις τους, από την σελίδα της ΑΕΛ στο Facebook:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ