aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπαλταζάρ: «Είναι σημαντικό που κατάλαβαν τι σημαίνει η ΑΕΛ»

Μπαλταζάρ: «Είναι σημαντικό που κατάλαβαν τι σημαίνει η ΑΕΛ»

Ο προπονητής της ΑΕΛ Μπρούνο Μπαλταζάρ μετά τη νίκη με 6-0 επί της Σεντ Τζόζεφς, μίλησε για τη νίκη, τη χρησιμοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών και την επόμενη αντίπαλο.

Για την νίκη επί της Σεντ Τζόζεφς: «Είμαστε ευχαριστημένοι από το παιχνίδι, από την απόδοση της ομάδας και από το σκορ. Το πιο σημαντικό είναι πως σεβαστήκαμε τον αντίπαλο μας, ήμασταν πολύ σοβαροί,. Πρέπει να δουλεύουμε και να παίζουμε με αυτό το πνεύμα και στο μέλλον. Αδύναμοι αντίπαλοι θεωρώ πως δεν υπάρχουν, πρέπει να προσπαθούμε να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι. Όπως έχω πει ξανά από μόνη της η ποιότητα δεν κερδίζει παιχνίδια. Έχουμε αυτό το πνεύμα νικητή, έχουμε ποιότητα και για αυτό πήραμε αυτή τη νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και ευχαριστώ τους οπαδούς που ήρθαν σήμερα στο παιχνίδι. Είναι σημαντικό και για τους νέους παίκτες που κατάλαβαν τη είναι η ΑΕΛ και τι σημαίνει να αντιπροσωπεύεις αυτή την ομάδα και να φοράς αυτά χρώματα».

Για την κατάσταση στην ομάδα και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές: «Μέσα στα αποδυτήρια βλέπω έμπειρους ποδοσφαιριστές, νεαρά ταλέντα και αυτό το μείγμα φέρνει ποιότητα στο παιχνίδι μας, δεν βλέπω διαβατήρια και εθνικότητες. Το πιο σημαντικό είναι όλοι να καταλάβουν το θέλω, τι χρειάζεται η ομάδα, να έχουν τη σωστή νοοτροπία, το πνεύμα που θέλουμε και μαζί με όλα αυτά όταν έχουν την ευκαιρία στα πόδια να μπορούν να την αρπάξουν για να πετύχει η ομάδα».

Για την Προγκρές: «θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, σίγουρα δεν έχει την ποιότητα της Ρέιντζερς αλλά είναι πολύ πιο δυνατή σε ότι αφορά το ομαδικό πνεύμα και αυτό το πνεύμα τους έδωσε την πρόκριση και να είναι πλέον ο αντίπαλος μας. Αν πιστέψουμε ότι θα πάρουμε ένα αποτέλεσμα μόνο με την ποιότητα που διαθέτουμε, σίγουρα θα χάσουμε και τα δύο παιχνίδια. Πρέπει να έχουμε το πνεύμα τους νικητή, του πολεμιστή, για να προκριθούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ