aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπαλοτέλι – Μάντσεστερ Σίτι: Το «Why always me?» κόντρα στην Γιουνάιτεντ

Μπαλοτέλι – Μάντσεστερ Σίτι: Το «Why always me?» κόντρα στην Γιουνάιτεντ

Οκτώ χρόνια έχουν περάσει από τον πανηγυρισμό του Μάριο Μπαλοτέλι στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, με το περίφημο «Why always me?» να ξυπνά μνήμες ενόψει του Σαββατιάτικου ντέρμπι ανάμεσα σε Σίτι και Γιουνάιτεντ (7/12, 19:30).

Αν ψάξει κανείς να βρει την πιο αξιομνημόνευτη στιγμή των ντέρμπι του Μάντσεστερ την τελευταία δεκαετία, υπάρχουν ουκ ολίγα γκολ να… παλέψουν επάξια για τον άτυπο αυτό τίτλο. Από το μεγαλειώδες ψαλιδάκι του Ρούνεϊ ως το νικητήριο γκολ του Πολ Σκόουλς στο Etihad, τα ματς ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν παράξει αμέτρητα highlights, όμως, λίγα μπορούν να αναμετρηθούν σε κλίμακα «viral» με τον μοναδικό πανηγυρισμό του Μάριο Μπαλοτέλι.

Ο Ιταλός φορ, όσο αποτελούσε παίκτη των Πολιτών, είχε φροντίσει να συνδέσει το όνομα του με αξιοπερίεργα συμβάντα, cult αντιδράσεις, εντός κι εκτός γηπέδου. Η πιο ιδιαίτερη από αυτές, αναμφίβολα έλαβε χώρα στο ντέρμπι του Μάντσεστερ τον Οκτώβρη του 2011 και το εμφατικό 1-6 του Ολντ Τράφορντ.

Ο «Σούπερ Μάριο», μετά το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ, έδειξε ένα t-shirt που φορούσε κάτω από την φανέλα του, με το οποίο αναρωτιόταν… γιατί να σκοράρει πάντα αυτός, κερδίζοντας μια θέση στο «πάνθεον» των κορυφαίων πανηγυρισμών τα τελευταία χρόνια και αποδεικνύοντας έμπρακτα τον εκκεντρικό του χαρακτήρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ