aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπαλό-τέλειος! (video)

Μπαλό-τέλειος! (video)

Ο Μάριο Μπαλοτέλι πέτυχε για πρώτη φορά στην καριέρα του (!) δύο γκολ σε back to back παιχνίδια στο απίστευτο 4-0 της Νις με την Μονακό και οδηγεί την ομάδα της Κυανής Ακτής στην κορυφή της Ligue 1!

Ούτε στα καλύτερα του δεν το είχε πετύχει αυτό! Τις εποχές που λογιζόταν ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη! Φαίνεται πως η μετακόμιση του Μάριο Μπαλοτέλι στην ταπεινή Ligue 1 ξύπνησε τον εγωισμό του Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος μετά από καιρό μοιάζει με ποδοσφαιριστή που κάνει την διαφορά!

Μετά από τα δύο του γκολ στο ντεμπούτο του απέναντι στην Μαρσέιγ, ο Super Mario σκόραρε άλλα δύο τέρματα (για πρώτη φορά στην καριέρα του σκοράρει δύο τέρματα σε back to back αναμετρήσεις) στο εκπληκτικό Νις – Μονακό 4-0, που φέρνει την ομάδα της Κυανής Ακτής μόνη στην κορυφή της Ligue 1!

Μπορεί η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ να πήγε αήττητη στο τοπικό ντέρμπι, όμως ο Μπεΐς άνοιξε νωρίς το σκορ (17’), με τον Μπαλοτέλι να παίρνει την σκυτάλη (30’, 68’) και τον Πλεά να ολοκληρώνει το ασύλληπτο 4-0, με την Μονακό να χάνει πάμπολλες ευκαιρίες σε όλο το ματς.

Αίσθηση προκάλεσε το ευρύ 5-1 της Λιόν επί της Μονπελιέ, ενώ συνεχίζει την πορεία πρωταθλητισμού και η Μπορντό που πέρασε σαν άνεμος από την Νορμανία και την έδρα της Μετς με 0-3.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 6ης αγωνιστικής στην Γαλλία

Ανζέ – Καέν 2-1

(12’ Κετκεοφομφόνε, 54’ Ν’ Ντόι / 71’ Καρμό)

Γκινγκάμπ – Λοριάν 1-0

(63’ πεν. Μπριάν)

Λιόν – Μονπελιέ 5-1 

(36’ πεν., 57’ Φεκίρ, 42’, 70’ Τολισό, 75’ Κορνέ / 4’ Σανσόν)

Ναντ – Σεντ Ετιέν 0-0

Μετς – Μπορντό 0-3

(36’ Μάλκολμ, 71’ Λαμπόρντ, 76’ πεν. Τέλιν)

Νις – Μονακό 4-0

(17’ Μπεΐς, 30’, 68’ Μπαλοτέλι, 85’ Πλεά)

Μπαστιά – Νανσί 0-0

Δείτε τα δύο γκολ του Μάριο Μπαλοτέλι

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ