aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπάγερν: Ολο και πιο πιθανή η αποχώρηση Νόιερ

Μπάγερν: Ολο και πιο πιθανή η αποχώρηση Νόιερ

Εμπλοκή στην επέκταση του συμβολαίου του Μανουέλ Νόιερ με την Μπάγερν αποκαλύπτει ο Τύπος της Γερμανίας, κάτι που ίσως οδηγήσει στην αποχώρηση του 34χρονου keeper. Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της Bild, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι πιθανό να μην έχουν αίσιο τέλος και αυτό έχει μια εξήγηση.

Ο Νόιερ στις 27 Μαρτίου κλείνει τα 34 χρόνια του, όμως εξακολουθεί να απαιτεί πολυετές συμβόλαιο για να δέσει το φινάλε της καριέρας του με τους Βαυαρούς, οι οποίοι από την πλευρά τους δεν θέλουν να επιβαρύνουν το budget των μισθών.

Υπενθυμίζεται ότι η Μπάγερν έχει ανακοινώσει από τον Ιανουάριο την απόκτηση του 23χρονου, Αλεξάντερ Νίμπελ, με ελεύθερη μεταγραφή από την Σάλκε, από την οποία είχε αφιχθεί και ο Νόιερ. Ο Νίμπελ έκανε φέτος το «μπαμ» με τους Μπλε στην Bundesliga και αρχικά είχε θεωρηθεί ότι θα αποτελέσει τον… ανταγωνισμό για τον Νο1 της Εθνικής Γερμανίας, όπως δεν αποκλείται από τη νέα σεζόν να έχει δικά του τα γάντια του βασικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ