aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπάγερν: Καρέ «μνηστήρων» για Γκέτσε

Μπάγερν: Καρέ «μνηστήρων» για Γκέτσε

Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες, ο διεθνής επιθετικός έχει διαμηνύσει στους ανθρώπους της Μπάγερν Μονάχου ότι δεν προτίθεται να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στους Βαυαρούς.

Στο άκουσμα της συγκεκριμένης είδησης ήδη έχουν αρχίσει να… στολίζονται οι επίδοξοι μνηστήρες, με πρώτη και καλύτερη την Τότεναμ, για την οποία μάλιστα λέγεται πως υπάρχουν και σχετικές επαφές με την πλευρά του παίκτη.

Την ίδια στιγμή ωστόσο για την περίπτωση του Γκέτσε εμφανίζονται να ενδιαφέρονται και η Άρσεναλ με τη Λίβερπουλ. Από τη μία ο Βενγκέρ που σύμφωνα με τη “Bild” είναι φανατικός οπαδός του 24χρονου άσου κι από την άλλη ο Γιούργκεν Κλοπ, ο πρώην προπονητής του στη Ντόρτμουντ.

Κι όπως… Ντόρτμουντ, βάλτε και τέταρτο διεκδικητή για τον παίκτη, καθώς και οι Βεστφαλοί έχουν αρχίσει να «ζαχαρώνουν» τον Γκέτσε και μάλιστα φέρονται να είναι το φαβορί σε περίπτωση που η Μπάγερν αποφασίσει τελικά να τον πουλήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ