aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Back to back» πρωταθλήτρια Βελγίου η Κλαμπ Μπριζ!

«Back to back» πρωταθλήτρια Βελγίου η Κλαμπ Μπριζ!

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος Βελγίου για 17η φορά στην ιστορία της, πανηγυρίζει η Κλαμπ Μπριζ. Η ομάδα του Φιλίπ Κλεμέντ ήρθε ισόπαλη 3-3 εκτός έδρας με την Άντερλεχτ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Jupiler Pro League και βρίσκεται στο +3 από τη Γκενκ, μια στροφή πριν το φινάλε. Σε πιθανή ισοβαθμία, μετράει η θέση που είχαν οι ομάδες στην κανονική περίοδο και εκεί υπερτερεί η πρωτοπόρος, που είχε τερματίσει πρώτη, ενώ η Γκενκ είχε έρθει 4η.

Από την άλλη, η Άντερλεχτ σκαρφάλωσε στην 3η θέση με 33β., ξεπερνώντας την Αντβέρπ, που έχει 32. Στο μεταξύ τους παιχνίδι στην αυλαία θα κριθεί ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για το Europa League (η 3η της βαθμολογίας) και ποια θα αγωνιστεί στο νεοσύστατο Conference League.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 13’ με τον Βανάκεν, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Νμέτσα. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Κλαμπ Μπριζ μέσα σε τέσσερα λεπτά φάνηκε να «καθαρίζει» το παιχνίδι. Στο 54’ ο Βανάκεν πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και στο 57’ ο Λανγκ έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του. Όμως, στο 65’ ο Νμέτσα με το δεύτερο δικό του γκολ, μείωσε το σκορ, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς. Και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Λάρσεν διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ