aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑζάρ: «Βέλη» από τον ισπανικό Τύπο για την εικόνα του

Αζάρ: «Βέλη» από τον ισπανικό Τύπο για την εικόνα του

Ο Εντέν Αζάρ έχει δει το μεγάλο του ποδοσφαιρικό όνειρο να μετατρέπεται σε εφιάλτη 18 μηνών και στην Ισπανία πλέον τον κριτικάρουν με τρομερή αυστηρότητα, κάνοντας λόγο για ανικανότητα να βρίσκεται στα πλάνα του Ζιντάν.

Με συνεχείς σοβαρούς τραυματισμούς, με μεγάλα διαστήματα απουσίας από τη δράση, με πρόβλημα βάρους αφού παίρνει συνέχεια κιλά και αναγκάζεται να κάνει διπλή προπόνηση για να τα χάσει και γενικότερα με προβλήματα που παρουσιάζονται συνεχώς, ο Εντέν Αζάρ έχει… χαθεί.

Μπορεί το καλοκαίρι του 2019 να πήγε στη Ρεάλ για να εκπληρώσει ένα μεγάλο του όνειρο, όμως, έχει σκοράρει μόλις τρεις φορές σε 32 συμμετοχές και η εικόνα του τις περισσότερες φορές είναι τέτοια που στην βαθμολογία από τον ισπανικό Τύπο δεν τον τιμά καθόλου αυτό που του πιστώνεται…

Η AS έγραψε μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ από την Μπιλμπάο στα ημιτελικά του Super Cup Ισπανίας: «Ο Αζάρ δεν έχει θέση στα πλάνα του Ζιντάν, πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο».

Η Marca από την πλευρά της αναφέρει ότι: «Ο Βέλγος δεν είναι ο εαυτός του… Τοποθετήθηκε πιο κεντρικά και παρά τις όποιες ενέργειες που κατάφερε να κάνει, έδειξε ότι θέλει ακόμα πολύ χρόνο…».

Ο Αζάρ έπαιξε 67 λεπτά το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στους Βάσκους και αντικαταστάθηκε από τον Βινίσιους, δίχως να έχει ολοκληρώσει θετικά ούτε μια ντρίμπλα με αντίπαλο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ