aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑζάρ: «Εμεινα στην Τσέλσι για το Champions League»

Αζάρ: «Εμεινα στην Τσέλσι για το Champions League»

Ο Εντέν Αζάρ κόντρα στη φημολογία των ΜΜΕ δεν άλλαξε ομάδα και τη νέα αγωνιστική σεζόν θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Τσέλσι. Μπορεί στις αρχές του καλοκαιριού δημοσιεύματα του ευρωπαϊκού Τύπου να ήθελαν τον Βέλγο διεθνή άσο να είναι κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα «AS», τόνισε για την απόφαση του να παραμείνει στο «Στάμφορντ Μπριτζ»:

«Ελπίζω και η επόμενη σεζόν να είναι εξίσου επιτυχημένη. Να κατακτήσουμε τον τίτλο στην Premier League και εγώ να αναδειχθώ κορυφαίος ποδοσφαιριστής. Βέβαια προέχει η επιτυχία στην Ευρώπη και θα κάνουμε τα πάντα για να διακριθούμε στο Champions League», τόνισε ο 26χρονος Βέλγος σταρ, το συμβόλαιο του οποίου ανανεώθηκε πριν από δύο χρόνια και να εκπνέει το καλοκαίρι του 2020, και κατέληξε, αναφερόμενος και στον Ντιέγκο Κόστα: «Εγώ είμαι χαρούμενος στην ομάδα, η οποία είναι μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Δεν θα έλεγα όχι στην Ισπανία κάποια στιγμή, αλλά χαίρομαι που είμαι στην Τσέλσι. Ο Ντιέγκο Κόστα είναι καλό παιδί, μακάρι να γυρίσει μαζί μας, αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που παίρνει τις αποφάσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ